PrickstatusDet är en prickig och febrig kille här hemma idag.
Eter ännu en natt med usel sömn, vet inte om det är klådan som gör att R inte sover..., så passade jag på att ligga bredvid R en stund på sängen under fm när han sov. Det var skönt :-)

På dagens agenda står annars inget mer än att packa inför morgonens avfärd mot huvudsaden. Jag tycker att det är svårt att packa. Värmen bara kom så där hux flux och garderoben har inte riktigt hunnit anpassas.. Inte för att jag klagar på solen, den får GÄRNA vara kvar! Och frågan är ju om det kommer att vara soligt och skönt i Sthlm i helgen? Det hoppas jag så klart!

Och så skulle jag förstås behöva gå lite till i mina galaskor... De är inte osköna, men jag kan inte gå i dem! Muminmamma på highheels liksom.....Så, på min borde-göra-lista finns nu både packningsskola och high heel class :-)

Gillar

Kommentarer

Ja det är knäppt hur dem växer när man är borta!! Prickig! Det var Isak också när jag kommer hem men det var från vaccinet. Han slapp feber iaf tack och lov!!

Hoppas lillkillen krya på sig snabbt! Här får man ingen bra sömn trots en frisk son, suck! 😊

Kram!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
CiliaH,
Det ser tyvärr inte ut som att det ska bli så fint i helgen som det varit dessa dagar 😟 men vi ska ha det bra ändå 😊
Synd att vi inte hann få till en träff till nu när är också fått vattenkoppor. Jag hade gärna gnuggat Matilda mot honom för att vara övertygad om att hon också åker på det. Hittills finns det inte en koppa i sikte men jag fortsätter hoppas 😊
Krya på sig lillkillen och ha en trevlig resa imorgon så ses vi på lördag 😊
Kram
ugglehuset.se
Linda,
Lilla killen, hoppas kliandet snart ger med sig.
Nu ångrar jag nästan att jag inte bokade in mig på galan, ha en underbart skön helg tillsammans med alla goa mammor, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Fnulan,
Lillplutten!! Men i morgon är mamman min!! MIN MIN MIN
www.bloggfamiljen.se/fnulan