Prognos, aktiviteter & semifreddo

Hemma efter ett mycket trevligt dygn med kollegorna. Började med avfärd fredag morgon med siktet inställt på vårt sommarhus. Där mötte vi upp J och femte kollegan som redan var på plats. Vi hade nästan tur med vädret och det kom bara en rejäl regnskur & det får vi nog vara tacksamma över med tanke på hur väderprognosen växlat under veckan.

Eftersom vi in princip nästan bara hade utomhusaktiviteter var det skönt att det inte regnade mer. Jag hade planerat en fyrkamp och fixat ytterligare en teamaktivitet, men det kommer jag att berätta mer om i egna inlägg.

Idag vaknade vi upp till strålande sol och det var synd att barnen var hemma så att vi ville åka hem till dem, eller att de inte kunde komma till oss, för det hade varit skönt att stanna kvar och slappa i solen. Men det blev en stund på trädäcket hemma i stan i solen istället :-) L har fortfarande ont i halsen så det kändes bra att komma hem till henne och brorsan.

Ikväll har vi myst med burgare och Nutella semifreddo. Mysigt att få lite familjetid och alla var överens om att det kändes som söndag. Skönt att det faktiskt bara är lördag!

Gillar

Kommentarer