Prognos, aktiviteter & semifreddo

Hemma efter ett mycket trevligt dygn med kollegorna. Började med avfärd fredag morgon med siktet inställt på vårt sommarhus. Där mötte vi upp J och femte kollegan som redan var på plats. Vi hade nästan tur med vädret och det kom bara en rejäl regnskur & det får vi nog vara tacksamma över med tanke på hur väderprognosen växlat under veckan.

Eftersom vi in princip nästan bara hade utomhusaktiviteter var det skönt att det inte regnade mer. Jag hade planerat en fyrkamp och fixat ytterligare en teamaktivitet, men det kommer jag att berätta mer om i egna inlägg.

Idag vaknade vi upp till strålande sol och det var synd att barnen var hemma så att vi ville åka hem till dem, eller att de inte kunde komma till oss, för det hade varit skönt att stanna kvar och slappa i solen. Men det blev en stund på trädäcket hemma i stan i solen istället :-) L har fortfarande ont i halsen så det kändes bra att komma hem till henne och brorsan.

Ikväll har vi myst med burgare och Nutella semifreddo. Mysigt att få lite familjetid och alla var överens om att det kändes som söndag. Skönt att det faktiskt bara är lördag!

Gillar

Kommentarer

Therese,

Vilken mysig helg så långt och då hade ni inte hunnit med morsdag ens och söndag, blev något liknande här, så dagen i dag känns som en bonus. Upplever att det blir lite så om man har aktiviteter på fredag istället för lördag 😊 Njut av söndagen!

lurans.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Älskar att ha aktiviteter på fredagar - även om man (jag) oftast är lite tröttare då än ex lördagar. Men helgen känns extra lång, som du skriver! Här har det varit en underbar dag med sol och värme och jag hoppas du fått njuta av detsamma där uppe!

nouw.com/popprinsessan
sofiefriden
sofiefriden,

Vad härligt att vakna upp till sol och dessutom någon annanstans än hemmet. Här har vi också sol så vi funderar på att ta en tur med våra elsparkcyklar längs havet 🙂

nouw.com/sofiefriden
Popprinsessan
Popprinsessan,

Hoppas ni hade det mysigt!


nouw.com/popprinsessan
Fröken Rödlök ,

Vilöken otur med regnet när du hade planerat utomhusaktiviteter. Vad är semifreddo egentligen? Ser riktigt smarrigt ut.

www.frokenrodlok.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var ju bara en regnskur, annars klarade vi oss! Semifreddo är typ en marängglasstårta kan man väl säga 😊
nouw.com/popprinsessan
Yasminegill
Yasminegill,

Åh vad mysigt ni haft och skönt med sol idag. Det såg väldans gott ut det där 😍

nouw.com/yasminegill
Popprinsessan
Popprinsessan,

Underbart med sol idag!


nouw.com/popprinsessan
Elina,

Så skönt att ni fick tur med vädret! Åh semifreddo är ju riktigt gott😊

detkaosvikallarvardag.com