Projektledare, melon och dusch

Det är en del att rodda nu när jag är ensam vid rodret. Det är lite många projekt nu, tur att man är en certifierad projektledare :-) L och allt med dagis, bvc, dans osv, D och veterinären, promenader osv, jobbet med alla specialleveranser, en nyanställd osv, renoveringen med en massa beslut som måste tas eller frågor som måste besvaras på... Men det går bra.

Maken har nu kommit fram till Thailand och sitter nog nu och njuter av en Singha eller två i värmen. Förhoppningsvis kan han flyga hem på fredag, men det är bara att avvakta och se.

Ett renoveringsbeslut som redan borde vara fattat är det här med dusch. Dusch är faktiskt väldigt viktigt för mig. Jag kan bli riktigt sur om jag är på ett hotell med dålig dusch. Dålig för mig är om det är dåligt tryck, inte tillräckligt varmt eller som själva strålen är för spridd... ha ha! Så nu när det är dags för oss att köpa en ny dusch så skulle jag helst av allt vilja testa innan jag väljer. Tror att det kan bli lite svårt ;-)

Bild på en dusch från FM Mattsson
Just nu känner jag mig lite stolt över mig själv. Med tanke på vv-konsultens kommentar om mitt självdestruktiva beteende förra veckan och jag inte riktigt har varit så vv-vänlig i helgen så har jag ansträngt mig extra idag. Ikväll var jag supersugen på en massa olika saker, men nu sitter jag här med en skål melon och satsumas. Det var lite extra gott att äta melonen som små bollar :-) Eller kulor kanske man ska säga...

Gillar

Kommentarer

rebecca,
Håller hel med om duschen, det måste vara bra "sprut" i den.
Låte ju superkul med en fotokurs. Hade väldigt gärna velat gå en själv och lära mig massor med nytt.
Vad skönt för maken att ha kommit till Thailand, hoppas han kommer hem på fredag.

Kramar från mig!

(på fredag är det jag fyller hihi)
www.cheeky.nu
Veronica,
Tjing. Det är inte lätt att få ihop alla projekt i vardagen. Jag är impad av dig. Det gäller att hålla humöret uppe så löser sig det mesta. Hoppas kusinen min kommer hem till helgen då. Tokigt det kan bli men huvudsaken är att han har det bra och kommer hem väl.
Kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
FLOOSAN,
Va duktig du är. Här har du en till dusch freak. Duschar alltid vart och hårt. En svag ljummen dusch kan man vara utan
floosan.blogg.se
Therese,
Så duktig du är, här har jag rensat skafferiet på allt gott för att inte falla för frestelsen, nu endast massor av frukt...
Hoppas du får hem gubben din i någon ordning nu bara *håller tummarna* Ha det gott! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda,
Klart du ska vara stolt över dig själv!
Nästa gång är det din "tur" att lapa sol medans mannen sköter markservicen hemma:)
Jag är som dig med duschen, kan bli riktigt irriterad om inte trycket är bra, vår dusch hemma är perfekt, hoppas den blir lika bra i det nya huset:)
Kram
www.uppochnervandahuset.se