Pudding, julklappar och storm

Blä vilken trist mamma jag har varit ikväll! Om det inte vore för att vi gjorde chokladpudding och L fick sätta i sig hur mycket som helst så hade jag nog fått bottenpoäng ikväll.. Jag var så jädra trött efter maten, som L beställde: "köttbullar och sådana där klibbiga makaroner" (stuvade). Jag orkade inte ens städa undan i köket utan la mig på soffan och har låtit L titta på både Bolibompa och inspelade Charlie & Lola.

Innan nattning röjde jag iaf i köket och så låg L och jag och myste och tittade i en av leksakskatalogerna. Tycker verkligen att det är jättesvårt med julklappar.. Och inte nog med att vi ska komma på vad vi själva ska köpa, utan även morföräldrarna, farföräldrarna och kusinerna... Jag har verkligen ingen aning!! Hon har ju så mycket grejor och vi skämmer väl bort henne en del med att ge henne ganska mycket prylar, så när vi tittar i katalogerna så säger hon "den vill jag ha!" till allt så jag har ingen aning om vad det är hon egentligen vill ha... Och vissa saker har hon fått "för tidigt", annars hade det kanske varit toppen att få tex en Skrållandocka, men det fick hon sin första jul... I år ska vi åka till USA efter jul så hittar vi inget innan så hittar vi ju säkert något där, men som mamma vill jag ändå se L:s min när hon öppnar DEN där paketen på julafton. DEN som hon kommer att bli så glad över. Men vilken är det?!?
Stormen viner och regnet vräker när utanför fönstret och jag tänker lägga mig en stund på soffan och kolla på något inspelat innan jag kryper ner i min säng. Skulle eg fått lite gjort här hemma ikväll, men jag orkar helt enkelt inte... Drömde mycket inatt också så att jag vaknade emellanåt, men iaf inte av någon hemsk mardröm. Imorgon är det dags för mig att få sprutan så håll nu tummarna att jag inte blir sjuk. Känner ingen som blivit sjuk av den så det skulle väl vara otippat om jag blir det...

Eftersom min kamera fortfarande är krasslig så har jag googlat fram bilderna.

Gillar

Kommentarer

Linda,
julklappar är et dilemma. Vi är också ofta ute i alldeles för god tid och köper saker till barnen och när dom väl uppnåt rätt ålder ja vad ska man köpa då? Jag köpte en dockvagn till Moa i går som det står 3+ på som exempel, hon är inte ens 2 haha
Killarna önskar sig ALLt i hela leksakskatalogen, pust, dom behöver inte mer leksaker, vi kan snart öppna leksaksaffär i deras rum. Kanske är vi snäll och lättar på plånboken och köper ett var sitt nintendo ds, men ja vi får se, det är mycket pengar.
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Louise,
Det går säkert bra med sprutan. Det mest irriterande är den ömma armen, jag kan inte ligga på min favoritsida & då är det ändå 3 dgr sedan jag tog sprutan men det borde väl snart gå över.

Ja vilket busväder det är. Regn regn regn och blåst, även om vi inte haft lika blåsigt som ni här i Gbg. Man tappar liksom lusten för det mesta när vädret är såhär men nu sa de att det fanns goda solchanser i helgen. Dem håller vi tummarna för.

Till Ebba tycker jag de är lätt med julklappar. Till Eric är det lite svårare. lättare med tjejgrejer. Ebba fyller i maj och Eric i augusti så vi brukar inte köpa så mkt leksaker förutom just till födelsedagarana & julen (fast visst händer det ibland). Då hinner de börja önska sig saker. Hittar jag ngt som jag tror de vill ha emellan födelsedag och jul så köper jag det & lägger undan det ofatst. Svårt att ge tips om vad ni kan köpa då jag inte vet vad L har. Är hon 3 år?

Kram
lollo71.wordpress.com
Frida-Fantastiskamamman,
Juklappar är inte som förr när vi var små, dagens barn har ju redan det mesta....
Jag blev sjuk dagen efter & känner mig fortfarande inte helt pigg.
Håller tummarna för att du klarar dig från biverkningarna..
Pussar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Hej hej!
Ja jädrar vilken storm det var igår/natt. Hela vårt utemöblemang låg överallt i trädgården, till och med gräsklipparen hade förflyttat sig.
Julklappar till Celine är inga problem alls, värre är det till Savannah men jag ska försöka fixa det i god tid i år.
Hoppas du slipper några biverkningar av sprutan.
Kram Rebecca
www.cheeky.nu