Puderproblem

Jag blev jätteglad sist när jag fick (köpt) en ny liten burk med puder från I.D. Jag gillar verkligen deras produkter men har lite problem med att pudret gärna tar sig upp genom de små hålen och stannar kvar där uppe på locket liksom. Nu var det en ny lösning där man skruvar lite på locket så att hålen kommer fram, man kan skaka fram lagom mängd puder och sedan stänga hålen igen. Perfekt!

Men, problemet uppstår alltid när jag reser. Då ligger ju inte mina fina så puderburkar direkt stilla och platt och när jag nu kom fram till Asien denna gången så upptäckte jag att pudret tagit sig ut genom det stängda locket också. Alltså, det är ju kvar i burken, bara inte under själva hål-locket om någon förstår vad jag menar... Hur sjutton gör man när man har löspuder och reser? Tips någon?

Jag har 4 burkar med puder, själva foundationspudret, solpuder, rouge och själva pudret. Det är bara i foundationburken som jag har den nya lösningen, i de andra har jag stuckit små hål i en klisterlapp som satt över hålen när man köpte produkten, just för att det bara ska komma lite puder i taget. Men det hjälper alltså inte.. Snarare är det ju nu problem att få ner pudret igen under locket när jag bara har några få hål...

Åh, dessa i-landsproblem! :-)

Gillar

Kommentarer