Pulka, hosta och köttbullar

Härligt att ha haft en helg med snö! Önskar bara att vi hade haft något annat än en bebispulka. Inte för att L klagade över det, men det är ju inte så att en fullvuxen kvinna får plats i en sådan.. Iaf inte i min storlek. Dock gick det grymt snabbt för L att åka i den där pulkan, hon susade förbi kompisarna som hade "vanliga" pulkor.

Annars är det inte mycket nytt här, förkylningen hänger i och jag hostar väl snart sönder något inombords. Värst är det om nätterna, och jag som hade hoppats på att kunna komma till jobbet utvilad idag hade totalt fel. Gick och la mig tidigt, för att som sagt, kunna känna mig utvilad för en gångs skull. Vaknade vid ett av att jag hostade så att jag knappt fick luft. Fick lite vatten av min kära make och inte heller kunde sova av min hosta (och det säger en hel del, för man skulle kunna kunna släppa en atombomb på nedanvåningen utan att han vaknar), försökte sova vidare, men fick till slut kila ner i köket och hämta lite hostmedicin. Försökte somna om, då hörde jag skrivaren (som också har en fax-funktion) pipa på nedanvåningen.. Ähh? Ok.... Låg vaken ett tag för att höra om det lät något mer och om jag skulle vara tvungen att kila ner ännu en gång för att åtgärda eventuellt fel. Somnade äntligen om, men vaknade efter ett par timmar av L som ropade på mig. Hon hade visst kissat igenom (Vilket händer typ varje natt trots att vi har gått upp en storlek i blöjor. Får nog gå tillbaka till vanliga blöjor om nätterna och hålla oss till byxblöjor dagtid.) och hon gick inte alls med på att bara få en ny blöja. Jag hade hoppats att hon inte var så sugen på en ny pyjamans (Jag tog givetvis av den fuktiga!!!) men jodå, det var bara att pallra sig in på hennes rum och hämta en ny pyjamas och sedan krypa ner i vår säng. Men då skulle hon inte sova.. låg nog vaken med henne i två timmar innan jag äntligen somnade om. Och då var det nästan dags för klockan att ringa!

På jobbet har jag haft extremt mycket att göra och har inte ens hunnit äta lunch. Kom inte hem förrän klockan var Bollibompa, och det hade blivit missförstånd mellan J och mig om vem av oss som skulle köpt med oss sallad hem. Trots mitt lilla kaloriintag idag var jag inte speciellt sugen på något och det slutade med något så kulinariskt som spagetti och köttbullar :-) Iaf hemlagade köttbullar. Imorgon får jag försöka anstränga mig lite mer så att vi iaf får till lite grönsaker...

På tal om imorgon, då ska jag (förutom att jobba alltså):
  • klippa mig
  • fixa lite ärenden på apoteket
  • förhoppningsvis försöka hitta några lämpliga skor, funkar inte så bra med klackar nu när det är snö, kallt och halt
  • skulle också gärna vilja hitta någon ny tröja eftersom det börjar bli aningen svalt med kortärmat och jag inte tycker att jag har något snyggt med lång ärm

Listan skulle kunna göras mycket längre, men jag inser att jag inte har så mycket tid efter jobb imorgon... Hmm, man kanske skulle göra ett nytt försök med att lägga sig tidigt idag? Skulle ju vara fantastiskt att ligga i sängen när klockan är halv tio... Skulle egentligen ha färgat håret, men ORKAR bara inte. Får väl göra det när jag varit hos frissan.. om jag orkar :-)

Gillar

Kommentarer