Pussel, blöjor & medmänsklighet!

Fy bubblan, som R skulle säga, det är mååånga pusselbitar att få ihop i det här vardagspusslet just nu! Om jag skulle bli av med min telefon och datorn skulle krascha så skulle jag stå helt handfallen. Just nu står det saker som "nylonstrumpbyxor och armband" i kalendern. Och "klippning" och "sjukgymnasten" samma dag som "L dans" och "kalaspresenter" och "boysweekend". Det är alltså J som är på grabbhelg, eller vecka skulle jag snarare uttrycka det.

R försöker göra "arga minen"
Idag skulle vi försöka beta av presenter till två av L:s kompisar som ska ha kalas på söndag. Åkte till leksaksaffären direkt efter hämtning. Vi hann inte mer än in i affären förrän R började sprida en doft som var allt annat än angenäm. Och jag som a l l t i d  har blöjor och våtservetter med mig i bilen/vagnen/handväskan hade inte en endaste blöja!! Frågade en kvinna i affären, som hade en dotter i ungefär samma storlek som R, om hon möjligen hade en blöja, men där var dottern tydligen blöjfri.. Insåg att jag var tvungen att ta ut barnen från affären, in i bilen, flytta den till en närliggande Coop, ut med barnen och in för att köpa ett paket blöjor. Jättelätt, verkligen.. Vid blöjhyllan högg jag ett paket blöjor och en kvinna med barnvagn undrade om jag tog den sista av den storleken eftersom hon var ute efter samma. Det fanns dock fler. För att lite ursäkta doften som spred sig runt oss nämnde jag att jag var i akut behov av EN blöja lite snabbt. Då plockade kvinnan fram en blöja ur sin skötväska och gav mig eftersom hon inte tyckte att jag skulle behöva köpa en hel paket när jag bara behövde en blöja.Vilken trevlig medmänniska!! Mer sådant! Har du gjort något för en annan människa idag?

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
HIHI...ja tack gode för snälla medmänniskor!

Det där vardagspusselet känns som det just har en saknande bit, eller att man får tvinga ner omaka bitar på fel plats för att få ihop det. Känns som många är just vid det nu.

Hoppas du får ihop allt med andan i behåll.

Kramar
cheekys.se
Jenny,
Men idag hämtar jag min brorsdotter och lämnar henne till skolan 😉 Min hjärna klarar sig inte heller utan mobilens komihåg och lappar. Kram
nockinocki.blogg.se
Maria,
Nä fy om telefonen skulle krasch ihop! Då försvinner ju ens liv & även min hjärna...allt finns ju i luren 😊
Tur att det finns snälla medmänniskor!

kram kram
omlitenochmig.se
Tina,
Vilken underbar människa! Fler såna!! Imorgon lämnar vi pusslandet och alla måsten hemma och bara NJUTER vännen! Ser fram emot att få krama dig igen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886