Pust och korv!

L har varit väldigt astmatisk under natten och bröstkorgen har verkligen fått kämpa på. Jag bara låg och tänkte att vi måste gå till doktorn när det blivit morgon. Men nu, efter lite luftrörsvidgande är det ganska bra igen. Svårt det där, för eftersom det var så länge sedan hon hade problem så har vi blivit utskrivna från själva astmaavdelningen och troligtvis måste vi börja om hos husläkaren igen. Inte den smidigaste vägen om man säger så....

R och jag käkade frukost medan L valde att vänta en stund. Han ville inte ha välling i sängen och det kan ha varit för att den inte var så varm som den brukar. Sedan ratade han gröten. Petade i sig några brödbitar men började protestera högljudt när han inte fick korvbitar istället. Han såg att jag hade korv på mitt fröknäcke! Sedan blev det lugn och ro! Och efter lite korv åt han till och med gröt.


Men det var tröttsamt att behöva kämpa för sin korv till frukost så nu har han sig en nap och jag ska passa på att duscha, så får vi se vad den här dagen har att erbjuda sedan :-)

Gillar

Kommentarer

Östblomman,
Korv är också favoritmaten här hemma 😊. Hoppas det går smidigt när/om ni väl söker för L:s astma igen! Den här torra och kalla "vinterluften" kan verkligen ställa till saker och ting...

Ha en bra lördag!

Kram
ostblomman.blogspot.com
Linda,
Mums, korvmacka är ju supergott, förstår han blev sugen då han såg din:)

Jobbigt att behöva börja om hos husläkaren, allt tar ju sån tid, hoppas hon blir bättre nu så ni slipper, Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Russin,
Lilla söta R.. 😊 Klart han ska ha korv, haha..

kramisar
russinsdagbok.se
Tina,
Sötnosen! Klart han ska ha korv! Haha! Ja du Sean banan, vad ska man säga? En vuxen man (?) som beter sig så...Det är verkligen pinsamt. Önskar er en fin söndag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886