Pyjamasparty med discokula

Igår var det pyjamasparty in da house! Discokulan snurrade ända tills J slog huvudet i den och den ramlade i golvet och spegelmosaiken spred sig på golvet... Som tur var hade L:s gäster inte kommit då och som tur var hade vi en discokula till i beredskap. Popprinsessan är inte bara ett namn taget ur luften :-)

Pyjamaspartyt innehöll en hel del. Målning av örngott. Tacos. Karaokedisco med  hel discokula. Popcorn. Chips. Glass i stora lass med en massa tillbehör. Skattjakt och goodiebags. När alla kompisar gått hem utom två blev det mello. Fast tjejerna tyckte visst att det var roligare att sjunga själva så de gick tillbaka till Singstar. Sedan bäddades de ner på en stor uppblåsbar madrass, lyssnandes på ljudsaga. Trodde att de hade somnat och smög in för att släcka en lampa, men då visade det sig att alla tre var vakna. Sedan satte tjattret och fnittret igång... När en stor tavla ramlade ner från väggen fick jag gå och hota med att de skulle få sova i vars en säng. En flyttade självmant upp i L:s säng för hon tyckte visst att det var för trångt. Det tog ett tag men sedan somnade de alla tre.

De vaknade ganska tidigt. Tidigt för att ha somnat sent.Och det var inget småprat när de öppnat ögonlocken. Det var full action på en gång. Puh!


Men det var en glad L och jag är glad över att hon är nöjd med sitt party. Min stora älskade tjej! Jag har svårt att fatta att hon blir 8 år om två dagar. 8 år!!!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh stora fina L! Så roligt med pyjamasparty och att få ha två kompisar som sover över! Hoppas det gick bättre med J.s huvud än det gick för discokulan! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886