Pynt och träning


L har påskpysslat idag på dagis. Och jag måste säga att den där diviga påskfågeln får mig att vilja påskpynta lite här hemma :-) Inte så mycket, men några nya påskliljor och lite andra gula blommor kanske. Och så tror jag att jag ska leta fram gamla påskägg och se om jag tycker att några är fina nog att använda som lite pynt.

Och så har jag fått en idé till en tavla inne hos Sockenvägens söta som skulle passa finfint i köket. Får se vad jag hinner med imorgon!

Nu blir det en tur på biken och några swings med Mr KB. Är faktiskt nästan lite stolt över mig själv. Jag hade bestämt mig för att köra varje dag denna veckan och igår blev det lite spontant bestämt att vi skulle ha middagsgäster. Sagt och gjort slängde jag mig på biken medan R sov en nap och hann både in och ut ur duschen innan vännerna kom. Jag kände min begränsning och visste att jag inte skulle träna något när vännerna gått hem, så det var liksom tvunget att klara av det innan. Så, nu är det bara att trotsa tröttheten och svida om!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh vilken fin kyckling! Vad duktig du är med träningen gumman! Heja heja! Det är helt okej att få bryt på familjen och bli arg ibland. Jag är alltid för hård mot mig själv efteråt bara. Får så dåligt samvete att jag nästan gråter. Hoppas du har en mysig kväll! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Tina,
Sv: hihi! Nej nu blir det inga fler halsband för min del! Jag är supernöjd. Hoppas det känns bättre nu efter bråket tidigare. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Östblomman,
Nu var det ett tag sen jag hade tid och kika in... Kul att vara här igen 😊. Vilken underbar klänning (fastän man bara får se en del 😊), skoj att du ska på bloggminglet också! Bra där!

Vilken fin påskfågel!

Kram kram
ostblomman.blogspot.com
Maria,
Vilken söt kyckling hon har gjort:-)
Jag har mailat dig.

kram kram
sagafia.se
Therese,
Vilket sött påskpynt, Luran har kommit hem med nått liknande 😃 Å duktig du är med träningen, tur att jag var ut på mitt andra pass enl 12 veckorstabellen i morse, annars hade jag fått dåligt samvete ;-P Här snöar det dock, så det tog emot rejält, men skönt då man gjort det! Ha nu en toppen helg <3 KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723