Pyssel, spöken och krage

Igår skrev jag om en energiboost av att träffa tjejkompisar och bara snacka strunt i ett par timmar. Idag har jag fått ännu mera boost genom att sitta ett par timmar och vara kreativ. Ahh, fattar inte varför det ska vara så svårt att få till den där tiden själv på hemmaplan! För det är så kul!!! Och ju mer man övar ju roligare blir det!

Tror att det spökar lite här hemma. Satte mig framför tv:n med datorn för att kolla lite. Ljudet på boxern ändras hela tiden... som om någon knapp är intryckt på fjärren... Och jag försökte kolla på ett inspelat program, men det spolades fram hela tiden... Lite som om någon står utanför fönstret och har en fjärr och ändrar på min tv... Spooky! Bara inte tv:n startar när jag gått och lagt mig för då dör jag nog av skräck... Tur att J kommer hem inatt :-) För min vakthund är det inte mycket med :-) En glad skit är hon, men inte så tuff!!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Lite otrevligt då det händer saker man inte kan hitta någon rimlig förklaring till, hoppas du kan sova gott iaf till J kommer hem.

Moa åker inte skidor, vet inte om hon klarar det faktiskt, kanske borde testa. Vi satt henne iaf i en pulka som vi satte ett längre spännband på så vi kunde turas om att dra henne efter oss runt spåret, funkade över förväntan faktiskt.

Vi hade också våran ingång i tvättstugan i förra huset, funkade jättebra och det var skönt att slippa ha alla kläder och skor i hallen.
tyvärr är vår tvättstuga i detta huset pytteliten så efter några veckors försök flyttade vi ut allt i hallen iaf, inte värt att stå 6 pers och trängas på 2 kvm.

Kramkram
www.uppochnervandahuset.se