Pysselkväll med Fnulan & Colorona

I torsdags var jag och barnen bjudna till fina Fnulan på en pysselkväll tillsammans med Colorona. Det är alltid lika kul att träffa Fnulan och hon tar alltid så väl hand om sina gäster.

Josefine från Colorona hade dukat upp en massa härliga färggranna produkter och vårt uppdrag för kvällen var att inte lämna lokalen utan att ha pysslat något.

Det var rena himmelriket för barnen som fick pyssla hur mycket de ville. R avverkade alster efter alster och L ordnade en liten vernissage tillsammans med Josefines dotter.
Är du också sugen på att pyssla lite så kan du hitta lite inspiration här. Eller så kan man boka in ett homeparty där fokus ligger på kreativitet, utveckling och gemenskap. Colorona homeparty skapar förutsättningar för föräldrar och barn att ha roligt och leka tillsammans.

Jag var övertygad om att barnen, iaf R, skulle somna i bilen på väg hem eftersom det blev ganska sent, Men nej. Det var två vakna barn som lämnade sina nya alster på tork i bilen över natten och skuttade in med glitter och färg lite här och där. Tror att vi alla tre tyckte att det var lika kul att gå på pysselkväll hos Fnulan!

Nu väntar vi bara på våra färger & sand för att göra nya alster! Någon som vill komma på vernissage? ;-)

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Vilket lyxpyssel! Förstår att barnen var kreativa!! 😊
www.blogger.com/profile/046684388609428544
Tina,
Åh FINA Fnulan och Du! Saknar Er tjejer! Jag är så värdelös på att läsa hos Er andra just nu! Men allt har ju sin tid sägs det! Många varma kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Josefine Hult,
Vilket härligt inlägg! Så roligt att se de stora tjejerna finna varandra direkt! Jag hade en mycket trevlig minisemester i Skåne och jag hoppas att det blir fler gånger!
Kram Josefine Hult
www.colorona.se
Josefine Hult
,
Underbart inlägg, så roligt att se alla fina bilder du tagit under kvällen. Själv fick jag inte upp min telefon en enda gång....:-) Så kul att se när de stora tjejerna fann varandra direkt!!
Kram Josefine Hult