Pysselstund

Inne hos Babydjungeln fick jag inspiration att testa göra ugglor av pärlor. Jag tycker att det är ganska skönt att sitta och göra något kreativt ibland, även om det inte alltid är vuxensaker.

Idag blev det en blå uggla och en rosa. En till varje barn om de vill. Eftersom L har rosa på sitt rum och R blått och grönt så tänkte jag att L skulle få den rosa och R den blå. Men hon ville gärna ha den blå, för de rosa pärlorna var inte tillräckligt mörkrosa... Snacka om att veta vad man vill!


Eftersom det är piratkalas inom kort testade jag också att göra en liten dödskalle. Tänkte att det kunde vara kul dekoration någonstans, så det kan jag nog göra några fler av.


Och imorgon blir det nog ett besök till Panduro, L:s önskemål. Inte för att jag riktigt vet vad hon ville kolla efter, men hon pratade om prinsessor. Vi får väl se om vi hinner pyssla lite imorgon också. Eller om R låter oss pyssla lite :-)

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Superfina ju! Själv har jag alldeles för tråkig fantasi för att komma på sånt 😊

Kram
ugglehuset.se
CiliaH,
Superfina ju! Själv har jag alldeles för tråkig fantasi för att komma på sånt 😊

Kram
ugglehuset.se
Russin,
hej hej..
så söta..:) Stina har haft sönder sina pärlplattor så vi skulle behöva köpa ett gäng nya, kanske vore bra nu när vi är så risiga här hemma.. 😊

kramkram
russinsdagbok.se
CiliaH,
Ha, vad intressant att den förra kommentaren kom i dubbel upplaga!

Sv: man tränar hela kroppen med kettlebell, därför den är så praktisk 😊

Mja, jag har dålig koll på utbudet. Trivas på Råå är ju trevligt och där brukar det vara lugnt med. Trevligt om man hör vad man säger! Inne i stan, vad har vi där? Vi brukar gå på Bara Vara men där är ju inte jättebilligt. Annars är Maria Tapas också nice.

Kram
ugglehuset.se
Therese,
Vilken bra idé med dödskallarna, kan vara fint att dekorera med, knyta på paket, eller hänga i snören bland ballongerna eller... ja jag är övertygad att du kommer att hitta på nått fiffigt med dem! Bamsekram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda,
åh vad fina! dessa ska jag testa göra =)
www.blogger.com/profile/036732990064023189
Fröken Isakson,
ÅH vad fina. Lite me&i över dem 😃. Hoppas du får en toppendag. kramar
frokenisakson.wordpress.com