Pysselstund

Eftersom jag känner mig lite trist och orörlig ville jag gärna hitta på något med L idag efter dagis. Då det bara är vi i några dagar vill jag göra något kul och inte bara gå hemma och drälla. Hade dock ingen aning om vad. Och orkar ju inte gå så många meter innan det känns som om min urinblåsa ska spricka..

Panduro fick sig ett besök i em.. Och det blev pysselstund här hemma.
L roade sig - with a little help from her friend (mamma) med att måla och smycka en ask och att måla en ansiktsmask - det sista gjorde hon helt själv. Under tiden roade jag mig med att knåpa ihop ett armband. Det var riktigt mysigt att sitta och pyssla en stund, speciellt eftersom jag inte bara behövde hjälpa till, utan fick lite gjort själv också. Jag saknar verkligen mitt pysslande och förstår inte varför det ska vara så svårt att få tiden att räcka till åt det.

Ev blir det lite mer pyssel imorgon. Det finns fler askar för L att dekorera och jag köpte på mig lite mer armbandsmaterial :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vilka fina alster ni gjort, det är bra mysigt då man kan sätta sig ner och låta fantasin flöda. Saknar också tiden att göra det, har både massor av scrappgrejor och smyckes saker som väntar på mig.
Kramkram
www.uppochnervandahuset.se