R på mage

Vet inte riktigt vad som hände igår när vi skulle gå och lägga oss. Eller ja, övriga familjen sov i soffan när jag väckte maken för att vi skulle bära upp barnen. R vaknade och grät otröstligt. Det blev bara värre och värre. Till slut somnade han om efter en panodil och mycket vyssjande. Han sov kanske en halvtimme och sedan började det om igen. Så höll det på några timmar och natten blev allt annat än lugn...

Jag antar att det var tänderna som spökade, men samtidigt var det som om han hade ont i magen. Visst kan det ju hänga ihop för det har varit många blöjbyten sista tiden, och så var det alltid med L när hon fick tänder.

Idag har han haft lite feber, men har ändå varit en glad kille för det mesta.
Nu återstår det bara att se hur kvällen och natten blir. Just nu sover R i mitt knä, liksom han gjorde igår. Jag hoppas verkligen på lite mer sömn. Men jag begär inte så mycket. Bara lite mer sömn, för imorse kände jag mig sjuk av trötthet. Ont i kroppen och ingen röst, men det hämtade sig under dagen :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Jobbigt när man inte riktigt vet varför dom skriker, men tänderna i den åldern kan ju allt ställa till det.
Hoppas du får lite mer sömn i natt, Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Anonym
,
Hej hjärtat! Åh jag håller tummarna för att du har fått sova lite mer i natt. Jobbigt när man inte vet varför de små skriker, man känner sig ju så maktlös. Skickar massor av kramar!