Radiostyrd bil, fidgets, vattenskoter & pannkakor

R, som snart fyller 10 år, har sååå många olika intressen! Han gillar att spela fotboll, han älskar att åka skidor och bada. Han älskar att cykla mountainbike, gärna i skogen eller på någon bana. Han kör vår båt utan problem och med stort intresse, han älskar att köra vattenskoter och blev grymt besviken när det plötsligt infördes 15-årsgräns på det. Han kör kickbike och försöker sig på rollerblades. Och han kör radiostyrd bil som en liten racerförare!

Det är en väldigt fysisk kille vi har, samtidigt är han jätteduktig på att pyssla och experimentera. Det senaste är att göra egna "fidgets" genom att fylla ballonger med olika saker, som man sedan ska krama som en stressboll. Men han tvekar inte om jag ber honom att göra ett bokmärke till mig och han slår in paket bättre än sin pappa, ha ha! Han kan plocka fram varenda ingrediens till en marinad eller pannkakor och svänger lätt ihop en äggröra till frulle.

I närheten av sommarhuset har man verkligen satsat på aktiva barn & ungdomar och har både en skatepark och en kickpark med bara några meter emellan. Perfekt att också köra radiostyrda bilar en kall vinterdag när ingen ändå kickar eller skatear (hmm, heter det så?) ! Annars är det alltid fullt med folk där, i alla åldrar - hur härligt är inte det!??

Jag hoppas att R kommer att fortsätta vara den här killen som gillar att testa en massa saker och som tycker att det mesta är kul! Tyvärr är han bra på en massa saker som jag är mindre bra på, jag menar bara att jag tex inte kan hjälpa honom att mecka med den radiostyrda bilen när den går sönder. Men det kan ju som tur är hans pappa :-) Och känner jag R rätt så kan han snart mer än J! ♥

Gillar