Radiotips


Har försökt få lite gjort idag, men det är inte helt lätt. R är inte helt med på noterna och allt tar sååå lång tid! Har iaf äntligen fått iväg en beställning av julkort så nu återstår det bara att se om våra kort hinner kommer hit och sedan fram innan julafton...

Upptäckte av en slump härom dagen att Musikhjälpen är igång. Det är ett samarbete mellan SR, SVT och Radiohjälpen och sänds dygnet runt 12-18 december i P3 och SVT Play från en glasbur på Gustaf Adolfs torg i Göteborg. Idéen är att man betalar en peng för att önska en låt. Alla länder som är med skänker pengar till en gemensam sak och i år är temat "att alla flickor har rätt att gå i skolan".


Jag som oftast lyssnar på reklamradio som Mix Megapol och Rix FM lyssnar nu konstant på P3. Det är jättekul att höra en massa olika låtar, gamla och nya. Låtar som jag glömt bort, och låtar som det finns minnen till. Just nu är det tex Boyband-timme och det är nästan pinsamt att erkänna att jag kan sjunga med i många av låtarna... ;-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Haha! Det hade jag nog oxå kunnat om jag hade lyssnat! Det är en väldigt bra idé det där tycker jag. Hoppas du har en mysig kväll. KRAM!
Anonym
,
Haha! Det hade jag nog oxå kunnat om jag hade lyssnat! Det är en väldigt bra idé det där tycker jag. Hoppas du har en mysig kväll. KRAM!
Östblomman,
Tack för de fina och kloka orden 😊. Å vilken söt tärna och pepparkaksgubbe!

Kram

Haha, boyband, jag tror också att jag skulle kunna sjunga med till de flesta 😊.
ostblomman.blogspot.com
Russin,
hej hopp vännen och välkommen hem till Svea rike igen. .:)

Bra radio, ska kolla den i morgon.. Annars spelar jag julradio.se nu i hopp om att få lite julfeeling. 😊

KRAM
russinsdagbok.se