Räkmackor, båtmässor & Talang

Jag VET! Det var inte många dagar sedan jag la upp bilder på räkmackor. Men, när mannen varit i Göteborg ett kort ärende, och samtidigt handlat räkmackor på Gothia, då vore det ju skamligt att låta bli!

Just den här tiden på året, fyra helger i februari & mars, brukar J & kollegorna vara på båtmässor i Göteborg & Stockholm. De brukar inviga den här perioden med lunch på Gothia första mässdagen, men i år blev det alltså take away. Också trevligt, för då fick ju jag också en räkmacka :-D Och de andra fruarna/sambosarna.

Så det var fredagsmyset hemma hos oss. Räkmacka & Talang, Är det bara jag som gråter till Talang v a r j e vecka? Har blivit sååå blödig. Tycker att det blivit mest "bra" deltagare i Talang, inte så många skämskuddar.

Hur var fredagsmyset hos dig?

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Även om jag är skaldjursallergiker så ser de sjukt goda ut de där mackorna. Här var det "Hello Fresh" middag men också med "Talang". Jag jpller med, inte superimpad. Är dock osäker om vi nu såg förra avsnittet. Det var med kvinnan som Sarah ville sjunga med... Ha en skön helg😃

nouw.com/tilldamedmera

Men åååååååh den där räkmackan!! Vill ha!!

Fredagen blev två filmer och jag var vaken genom båda. Det är nästan helg galet! Satt även framför datorn lite och rensade bland dukar och spel. Nu när jag skriver det så känner jag att det blev ju en produktiv fredag.

Ha en fin helg

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En räkmacka kan aldrig vara fel
nouw.com/stenhagenbettan
MotherandWife
MotherandWife,

Mmm vad gott det ser ut. Mums. Här har det vari lektion på förmiddagen och på eftmiddagen. Så Fredagarna är till skolan. Sen blev det bara att ta det lugnt

nouw.com/motherandwife