Raps, barndomsminne & dagvill

Men oj, vad snabbt den här veckan gått! Börjar bli ett stående kapitel i mina inlägg, att skriva om tiden som går snabbt :-)

Har nästan varit lite dagvill denna veckan, vet inte riktigt varför. Kanske är det för att jag hunnit beta av litegrann men ändå inte hunnit med så mycket som jag hoppats. Vi hade egentligen tänkt att vi skulle åka till Solsidan i helgen, men i veckan tog vi beslutet att stanna hemma i "stan" och få lite gjort. Vi älskar att hänga i vårt andra hus, och jag tror att vi alla hamnar i ett lugnare mood när vi är där, men för min del blir det också en typ av stress på söndagen när vi kommer hem och inget är förberett inför den kommande veckan. Och jag vill gärna att detta nya boende ska börja kännas som ett riktigt mysigt hem. Och det tar tid. Och det får ta tid.

I måndags åkte L och jag lite söderut och jag blir så glad av alla gula rapsfält som pryder Skåne för tillfället. Får alltid lite barndomsminne-flashback av rapsfält. Min mormor & morfar hade en sommarstuga bredvid ett rapsfält - och jag tyckte alltid att det luktade så illa :-) Det gör jag inte längre, haha!

Har du någon barndomsminne kopplat till någon speciell doft?

Gillar