Rätt fas?

Ahhh.... dumma mig som inte gick och la mig i tid igår...Klockan var 12 när jag plötsligt hörde ett svagt "mamma". Gick upp och hittade en klarvaken L. Skyndade mig ner för att plocka undan och släcka för att kunna gå och lägga mig tillsammans med L. Men, eftersom hon sovit i tre timmar så hade hon antagligen passerat någon typ av sömngräns, för hon var helt klarvaken och det hjälpte inte att hon fick ligga i min säng, att jag kliade henne på ryggen eller att jag läste en saga. Till slut var det nästan så att jag själv slumrade till när hon satt där och läste i sina egna böcker. Fast eftersom hon inte kunde vara riktigt tyst, utan smackade med munnen, och studsade omkring i sängen så vaknade jag också till..
Klockan tre somnade hon om.... Men inte jag... När klockan var fyra så kände jag mig tvingad att försöka sova, så då släckte jag lampan och la undan min bok. Idag känner jag mig som ett vrak. Jag som var positiv igår till att komma i rätt sovfas - tjo!

Gillar

Kommentarer

wojtan,
Go förmiddag!

Det finns en utmaning hos mig till dig.

Kram Wojtan
www.wojtansblogg.se
Mamma Russin,
haha.. det låter nästan som vår natt då.. 😊
ska nog sova lite middag nu jag.. stina soover så det gäller att passa på..
kram
enburkrussin.se
Jeanette,
Hoppas att du får sova bättre inatt då... snart är du på banan och inte jetlaggad längre...
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Elin - Et hus till oss,
Oj, oj, vad jobbigt när de är så där pigga mitt i natten. Hoppas du får vila ordentligt idag.

Sv: Så kul att höra att ni bygger bastu 😊

Kram Elin
etthustilloss.blogg.se
Rebecca,
Oj, förstår att du är trött. Varför blir det alltid så? Att man tänker att man ska komma i säng tidigt men klockan passerar alltid midnatt.
Vet ej om det funkar om du skriver http://cheeky.nu i stället för bara www, för mig har det gjort det när jag skrivit in andras adresser.
Ang "minns mig"-knapp så ska det försöka fixas. Jag ska kolla runt om jag kan fixa det själv annars får jag flirta lite med Katti...IGEN!
Kramar Rebecca
cheeky.nu
Rebecca,
Blev fel adress innanmen du fattade nog att det var jag va!
www.cheeky.nu