Råtta och ko

Lillebror är nu väldigt intresserad av sina leksaker. Han flaxar med armarna som för att slå till råttan som hänger i vagnen och när vi var ute på promenad i helgen så låg han och gosade med sin gosiga kossa :-)
Annars är han väldigt mammig just nu. Det funkar en liten stund hos pappa, men sedan gråtaer han och det funkar bara att jag tar honom. Han verkar också ha blivit mer hungrig och äter varannan timme - puh! Det är kanske dags att göra ett nytt försök med ersättning så att han kanske blir mer mätt. Får väl shoppa lite imorgon och testa.
På tal om shopping blir det en runda imorgon då jag har en liten lista. Storasyster L har plötsligt växt och alla hennes kortärmade tröjor är för små så det får bli ett gäng sådana. Sedan är jag ute efter en gästbok till dopet. Till L:s dop köpte jag en fin rosa bok på Ordning & Reda, med vita lite tjockare sidor. Nu finns inte O&R kvar i stan så jag kan inte shoppa där. Hittad en på Åhlens men den är inte riktigt rätt egentligen.. Och det fanns en på Lagerhaus, men den var inte heller helt rätt, så imorgon blir det ett nytt försökt att hitta något. Tycker att det är en ganska fin grej, att alla som är på dopet skriver en liten hälsning till R i den, och sedan skriver jag upp vad han fått, klistrar in lite bilder och dopprogrammet osv. Ett litet kul minne att bläddra i någon gång.
Nu tog pappa J med sig R ut på en promenad med doggen D, och jag har just nattat L, så jag ska passa på att göra lite plankor. :-) Det gäller att passa på när tid finns, även om det skulle vara mysigare att krypa upp i soffan och kolla på tv. Men vill man vara fin får man lida pin!!

Gillar

Kommentarer