Rave, fuldans & skåpstittare

När vi var på Pensionat Järnavik i fredags insåg vi alltså att det var ravefestival på Tjärö som ligger strax bredvid. Så på lördagen passade vi på att åka dit för att köpa lite glass och kolla läget. Det var mycket lugnt och städat så där på dagtid, många låg kanske och sov :-) Iaf var det ganska många som solade och badade och laddade säkert batterierna inför det gedigna programmet som helgen visade sig innebära.

Allt såg grymt välordnat och organiserat ut och jag blev nästan lite avundsjuk på själva festivalkänslan. Har aldrig varit på rave och inte heller på någon stor festival som Hultsfred eller Roskilde. Och jag känner mig definitivt för gammal, ha ha, men jag kan lite sakna känslan att bara dansa i flera timmar! Tur att barnen och jag fuldansar lite i köket emellanåt, ha ha!

På tal om kök - hade en stylist hemma i måndags, inför försäljningen av vårt hus. Hon gav lite tips och idéer inför visningen. Det mesta är ju ganska självklart, men också lite bra förslag på sådana ytor som vi inte riktigt vet hur vi ska möblera upp (Har tex flyttat ut alla böcker till sommarhuset, så den ytan där de bokhyllorna stod är lite tom. Eller vårt extrarum som alltid bara fylls med skräp....) . Och så nämnde hon att folk faktiskt öppnar skåp och garderober när de är på visningar. Jag blev faktiskt lite chockad! Så, hey, var ärlig, jag dömer ingen :-) - skulle du öppna skåp om du var på en visning? Why isf?

Gillar

Kommentarer