Raw

Oj, oj, oj vad jag skrattade på Raw! Tårarna rann hela tiden och jag kände mig gråtrandig i ansiktet efteråt!

Trots att vi satt på rad två fick jag ganska suddiga mobilbilder. Vågade inte riktigt utmärka mig genom att försöka fota bättre heller, för minsta lilla kunde generera till en kommentar från ståupparen på scen :-)


Kodjo Akolor från Morgonpasset i P3 var den som presenterade in de andra och han var grymt kul! Det räckte nästan att han uppenbarade sig på scen så skrattade jag åt hans scenspråk. Mårten Andersson som driver Raw var också galet kul. Det var hans sista uppträdande där och hans föräldrar satt med i publiken. Fy bubblan vad jag skämdes emellanåt, vågade knappt titta mot föräldrarna, ha ha!

Det var också Mårten som till slut började fråga ut oss i tjejgänget. Men han hade redan skämtat om/med skåningar, blonda tjejer (inte för att jag är blond, men några av de andra tjejerna i vårt sällskap) och hade nog inte så mycket mer på lager. Det kunde annars blivit otroligt kul om kompis L svarat vad hon heter (dubbelnamn, tidigare finskt efternamn, nu tyskt efternamn och kommer ursprungligen från en håla i Blekinge som också är ett dubbelnamn - vilket allt redan hade tagits upp och skojats om!). Antar att Mårten då hade brutit ihop. Men nu kom vi ganska enkelt undan. Som tur var, för jag kunde ändå inte prata, tårarna bara rann av skratt!

Gillar

Kommentarer