Raw food, lamm & vänner

Den här helgen har det varit helt ljuvligt väder! Kallt men soligt! Efter att ha hängt ett par timmar igår i en park där R körde kickbike blev det lunch på hemmaplan innan vi drog iväg igen. Hela famijen drog på sig flytoveraller och körde ner ribbåten till hamnen där vi mötte upp vänner. Vi var ute på havet och körde ett tag, rundade Ven och kände pirret i magen när vi flög fram över vågorna.

Sedan tillbringade vi kvällen ihop med vännerna och blev bjudna på grymt god mat! Jag är inte alltid jätteförtjust i lamm, men varje gång T har bjudit på det har det varit mycket gott - likaså igår! Lammytterfilé (eller ribs till dem som ville ha det), frästa grönsaker och blomkålspuré med västerbottenost. Alltså, så jäkla gott! Det var knappt jag orkade ta fram efterrätten som jag hade tagit med mig.

Det var ett försök till en raw food-kaka med hallon. Inget av barnen gillade den, men det hade jag inte väntat mig heller. Varken socker eller mjöl passade inte deras smaklökar :-) Jag ska ge den en chans till innan jag bestämmer mig för vad jag tyckte om den. Den var helt ok, men jag hade velat säga att den var jättegod. Ska fundera på vad man kan göra för att förbättra smakerna.

Förutom god mat var det också mycket trevligt att sitta och prata med vännerna som vi inte träffat på länge. Men man brukar ju säga att sjön suger och jag var hungrig innan jag blev serverad den goda middagen. Men all den friska luften gjorde nog oss trötta också, för vi var ett trött gäng som promenerade hem i natten med förhoppningar om att ha sovmorgon. Det gick sådär.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Så roligt det verkar vara....runda Ven och lita det kittla i magen, häftigt. Alltså, hade man blandat västkustost i blomkålsmoset? det där verkade super supergott...
nouw.com/fibrolivet
Michelle ,
Åh så härligt det lät 😍 blir lite avis . Och god maten o tårtan ser ut 😍
michellefrandell.blogg.se
amanda,
åh så gott allt det här ser ut 😊 tårtan ser exstemt god ut 😊
amndiz.se/
Madelena
Madelena,
Vilken fantastisk helg ni har haft Blir lite avis. Då det kommer till lamm säger jag samma sak, Jag gillar det inte, men så får man något som är bra tillagat så är det ljuvligt. Min syster vägrar äta just lamm och vi bjöd på det en gång. Både hon och hennes sambo bara åt och njöt. Efteråt berättade vi vad dom ätit och dom ändrade sin inställning.
nouw.com/madelena
Kamilla,
Den kakan skulle jag mer än gärna varit med och fått mig en bit utav. Kul att kunna träffa goda vänner som man inte sett på länge
kamillaskamera.com/
Therese ,
Vilken härlig helg! ÄVen här har vi njutit, dock på olika håll då covid-19 gjorde att vi ingen barnvakt hade, så maken fick åka på 40års kalas själv så myste jag och ungarna hemma med goda vänner, lyckat på alla sätt! KRAM
lurans.blogg.se
Jessica ,
Åh men va mysigt du haft det, den där tårtan såg verkligen super god ut 😍😍
nouw.com/jessiekaos
Marie,
Ohh så härligt ni hade det och den bjudningen hade jag velat vara på
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Jag har inte provat lamm och vet inte alls hur det smakar men skulle vilja testa det. friskluft gör en verkligen trött😊
nouw.com/amandizan