Reborn Lifestyle

I lördags var jag alltså på en föreläsning som hölls av Reborn Lifestyle. Det var en föreläsning som bland annat berörde hur man kan förnya, förbättra, förstärka, framhäva eller förändra sin stil.

Supertrevliga Eva & Sophie driver Reborn Lifestyle och pratade med oss i flera timmar om hur man ska vårda sitt varumärke, hur man kan klä bort, klä fram och hitta en personlig stil där utsidan matchar insidan.

Föreläsningen satte igång många tankar och reflektioner, inte bara hos mig utan hela tjejgänget och under kvällen fortsatte vi att analysera varandra utifrån stilarna Dramatisk, Klassisk, Naturlig & Romantisk. Alla var rörande överens om att jag primärt är dramatiskt, men sedan skiljde sig åsikterna lite om rörande om jag är klassisk eller romantisk sekundärt. Och det kan jag förstå. För min garderob är väldigt splittrad.. Det är inte konstigt att jag har hela garderoben full med kläder men ändå aldrig något att ha på mig!

Det är mycket tunikor - och visst tycker jag att det är snyggt, men framförallt praktiskt då det inte sitter åt över magen...
Jag har ett tiotal skjortor, som jag aldrig använder - för att det känns lite för stelt att ha på jobbet där det alltid finns en risk att man får hugga i och hjälpa någon annan som kanske inte bara sitter vid skrivbordet.
Det är mycket klänningar - vilket jag inte heller har på jobbet. Och de flesta klänningarna är liksom mer "finklänningar" och hur ofta använder jag det??

Jag insåg snabbt under föreläsningen att jag ofta klär ner mig. Framförallt på jobbet där det är lätt att bara ta jeans, tröja och jympisar. Och som enda tjej har jag liksom ingen annan att jämföra med. Men va fasen - det är ju inte så jag vill marknadsföra mig själv! Jag VILL gärna ha en lite mer klassisk stil! Jag vill att mitt varumärke ska vara lite proffsigare än ett par gamla slitna Nike-dojjor - även om de är svarta och guldiga (ja, dramatiskt var det ju!).

Redan i måndags tog jag migi kragen, tog på mig skjorta och stövletter och gick till jobbet! Att jag sedan klockan 11 på förmiddagen insåg att jag hade två olika stövletter på mig är en annan sak... Och att ingen annan på jobbet reagerat säger ju en hel del... Och i tisdags hade jag faktiskt en kavaj! Fast idag hade jag med mig jympadojjor till jobbet för jag har ont i vaderna av allt stövlettspringande..

Eva & Sophie startade definitivt upp något hos mig. Frågan är bara hur detta ska sluta? ;-)

Gillar

Kommentarer

www.REBORNLIFESTYLE.com,
Kul att vi satt igång tankarna 😊 Ser framemot att följa din stilresa! (Vi lånar bilden och länkar till din blogg. Hoppas det är OK)
www.blogger.com/profile/083543991061611679
Viktkamp,
Åh så spännande =)
viktkamp.webblogg.se
Fnulan,
Härligt att få insikt!! Kram du är så fin!!
www.femme.se/fnulan
Nina - Glamourmamman,
Gud vad spännande - det skulle jag också vilja testa! Hur skulle du klassa min stil? 😊

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Maria,
Spännande!!
Det är skulle jag verkligen vilja testa.
Jag har också galet mycket kläder i garderoben men aldrig något att ta på mig....

Jag fick mig ett gott skratt när jag såg bilden med de olika skorna, HaHa 😊

kram kram
omlitenochmig.se