Redo, taggade & laddade

Har haft en finfin helg då datorn fått stå inne i skuggan och vila. Har en massa jag vill få ner, både text och bilder, och hoppas kunna ta mig tid till det de närmsta dagarna. Det är bara så härligt att vara ute i solen och njuta av värmen!

Idag har vi förberett inför skolan imorgon. Barnen har kollat igenom allt, tagit fram kläder till imorgon och är redo för nya terminer i trean och åttan. Vad hände där liksom?!?

Jag har hjälpt L att färga håret så att hon kan känna sig lite extra fin imorgon. Hon har ju också klippt av ett par decimeter under sommaren så det är lite skillnad mot när hon slutade skolan i juni.

R & jag har provcyklat till skolan eftersom han nu ska börja cykla själv till skolan! Vi kollade av hur lång tid det tar ungefär och var han bör köra. Det kommer han att fixa galant!

Själv har jag laddat upp med massa frukt och grönsaker då måndag innebär en liten omstart på 66 day challenge som maken och jag körde igång i januari. Det känns som bra dagar att starta med juicing då det är så varmt ute och suget efter varm mat inte är lika starkt som när det är kallt ute.

Jag känner mig också taggad att stöka undan på jobbet och komma helt i fas igen efter min långa ledighet. Fast det blir en liten slow start den här veckan :-) Kommer att vara ledig tors-fre och åka på spa med maken!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
SPA så härligt det kan bli
nouw.com/stenhagenbettan
Madde,
Skönt att den har fått vila. Det kan jag förstå i denna värmen. Vad fina snäckor du har fotot
motherandwife.se/