Regn, kortspel & grötfrukost

Igår var det inget höjdarväder, det regnade från och till p r e c i s hela dagen! Vi passade på att ta en riktigt lång pw på morgonen och just då var det uppehåll och ganska svettigt. Vi hann ta ett dopp i poolen och havet när vi kom tillbaka, men sedan började det regna och vi värmde oss en stund i bastun. För egen del spelar det egentligen inte roll med lite regn, men med vänner på besök känns det lite svårare just när det kommer till aktiveringsbiten.

Regnet & blåsten gjorde att vi skippade den planerade båtturen och slängde på lite burgare på grillen till lunch. Sedan blev det lite sällskapsspel, popcorn & häng inomhus. På kvällen körde vi grekisk middag och kortspel. Tror att man skulle kunna säga att jag rent ut sagt utklassade de andra.. och jag vet fortfarande inte om det var anledningen till att alla hade väldigt bråttom att gå och lägga sig där strax efter midnatt, ha ha!

Idag blåser det lite, men ser inte lika grått ut och jag håller tummarna att den planerade båtturen blir av idag. Nu när det strax dags för grötfrukost, slurp! Sedan får vi se om jag får med de andra ut på en pw. Fast det är kanske lite väl optimistiskt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilket vackert foto 💖
nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Michelle ,
Härligt med en powerwalk . Och jättefin bild på er🌸 ja men nu verkar vädret bli lite bättre
michellefrandell.blogg.se
Paulina
,
Man kan göra regniga dagar väldigt mysiga ändå 🥰 Sköbt att komma ut på promenad.
Marie,
Så fin bild på er två från midsommar och ja det har regnat och varvat med sol här nu senaste dagarna
sweetwordsbymirre.com
Kamilla,
Härlig bil på er tillsammans. Vi har också haft lite regnigt av och till men vackert väder de senaste dagarna
kamillaskamera.com/