Regn och regn

Regn och regn. Scheize (typ) vad det har regnat idag! Tycker att det är helt ok om det regnar en dag så att jag kan få en massa saker gjorda hemma. Men idag regnade det fasen pooler när jag körde på motorvägen och alla bilar låg i typ 70 km i timmen. Sedan var det varmt och klibbigt, fast ändå grått under dagen.

Eftersom stadens stora festival börjar idag så tänkte vi att ja, varför inte inta dagens middag på något trevligt festivalställe tillsammans med goda vänner? Vi tog bussen ner på stan och mötte upp våra vänner just i tid för de första regndropparna. Vi slängde oss in på första bästa ställe med tak, vilket blev ett vanligt uteställe och inget festivaltält. Det innebar bra sittplatser och helt ok mat. När magarna var fulla och regnet verkade avta så begav vi oss ut igen. Vi gick en liten runda - sedan ökade regnet på igen. Så trist! Trist för alla festivalbesökare. Trist för alla som står och säljer mat eller krimskrams. Det enda positiva är väl att folk kanske inte blir riktigt lika fulla som om det hade varit strålande sol..

Eftersom det är bra att röra på sig när man har ryggskott och vi ändå inte orkade stå och vänta på någon buss, så gick vi hem, vilket resulterade i att vi blev genomblöta. Nu är L i säng, "Seven pounds" hyrd och popcornen börjar snart poppa....

Gillar

Kommentarer