Regn & radiobilar

Det känns konstigt, men vi måste ändå fortsätta på något sätt.

Idag var det inplanerat ett besök på Bakken med L:s teaterkompisar. Vi laddade med regnkläder och begav oss iväg på äventyr, ett helt gäng med både stora och små barn. Tror att vi hann vara på Bakken i knappt en timme innan det började regna. Och då började det inte dugga lite lätt, utan det var fullt ös från start. Tills vi åkte hem. Men barnen brydde sig inte och vi hade ju regnkläder.
R var helt galen och åkte i princip bara vuxenkaruseller. Både L och R tyckte att berg-och-dal-banan var den roligaste karusellen och jag tappade räkning på hur många gånger de åkte! Det var underbart att se deras glädje! Och jag tror att det var nyttigt för oss alla.

R somnade när vi var på väg ut från Bakken och vaknade när vi klev av tåget i Helsingör. Hans första fråga var varför vi gått ifrån karusellerna..... Och vid nattning sa han att vi skulle till karusellerna imorgon och blev inte helnöjd när jag sa att det är dagis/jobb/skola. Önskar att jag inte hade behövt vara så tråkig.

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Vad fin blogg du har! Helt underbart att se R med ett stort leende i karuseller man inte kunde tänka sig att han skulle kunna åka!
Tina,
Ja vännen! Man måste ju tyvärr ändå fortsätta på något sätt. Låter som att ni hade en härlig dag i Danmark trots regnet! Tänker på er! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
? Sojka ?,
Låter ändå som en bra dag trots regnet! Låter som det var det regnet som jag powerwalka i hihi.;)
kram
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Maria,
Ja, på något sätt måste man ju gå vidare...även om det känns konstigt.
Låter verkligen som om ni hade en toppendag på Bakken! Roligt 😊

Kram ❤
omlitenochmig.se
Jenny,
Trevligt att vissa är duktiga med regnkläder 😉 den här familjen är usel på dåligt väder.
Många kramar ♡
nockinocki.blogg.se