Regn, shopping & spelande

Både igår och idag har det regnat en hel del. Igår var det ganska mysigt och vi höll oss mest inomhus. Eller, det var inte mysigt att det åskade och vräkte ner, men det var mysigt att vara inomhus :-) Idag har vi faktiskt också varit mycket inne, då barnen har shoppat loss inför skolan som börjar nästa vecka. Ikväll skulle R varit på första fotbollsträningen efter sommaruppehåll, men avstod då det vräkte ner och prognosen även visade åska (fast den har inte visat sig ännu iaf).

Barnen var jätteduktiga på att shoppa idag :-) Tom den stora loppan, hon var extra duktig på rea, haha! Men det tog nog på mina krafter och huvudvärken vill inte riktigt lämna mig ikväll. Så jag antar att det inte blir mycket mer gjort här idag.

Tyvärr ser väderprognosen inte allt för upplyftande ut för resten av veckan, men vi får väl passa på att vara ute när vi kan. Annars har vi något inplanerat varje dag, så vi ska nog få dagarna att gå. Om inte annat borde jag öva på keyboardspelandet... det är dags för min första lektion sedan förra hösten. Det kan bli mycket intressant.. är redan lite rädd för min keyboardlärare :-D

Gillar

Kommentarer