Rejäl förkylning & missad Världsmiddag

Tja, det utvecklades till en ordentlig förkylning och jag ligger fortfarande här på soffan. Ja alltså, jag har ju inte legat här sedan jag skrev sist :-) men det är här jag hänger en hel del för att jag inte orkar så mycket mer just nu. Eller ja, nu ligger jag inte heller riktigt längre, för hostan gör det omöjligt att ligga ner..

Den stora loppan började också känna sig lite krasslig igår så vi stannade hemma när grabbarna i familjen drog på Världsmiddag. Supertråkigt att missa just en sån middag, eftersom det är en speciell kväll med en speciell meny som värdparet lagt ner extra energi på och ett datum som vi alla tre familjer kommit fram till gemensamt - just för att alla ska kunna vara med. Världsmiddagen med tema Serbien skulle gått av stapeln för l ä n g e sedan, men med tanke på pandemin har vi skjutit på det flera gånger. Och när restriktionerna som gjorde det möjligt för oss 11 att träffas släpptes var det någon som var förkyld... Så då ändrades datumet igen.

Så det blev en tv-kväll och restmiddag för mig och L. Vi kollade på en gammal film, Legally blonde, ha ha! Det känns så otroligt omodernt att se något från början av 2000-talet, och ändå känns det inte så länge sedan. Men när man tänker efter är det ju ändå cirka 20 år - galet! Och på 20 år har det hunnit hända mycket - både privat, i världen och i mode och trender. Om jag orkar imorgon så ska jag leta fram lite gamla foton från början av 2000-talet :-)

Nu är det dags för lite nässpray, hostmedicin och kanske tom ska slå till med en Treo (vilket jag avskyr). Fast både maken och mamma har föreslagit whisky, vilket är värre än Treo :-D

Gillar

Kommentarer