Rena rama julafton

Nu är jag hemma igen. Med årets bokmässa i bagaget. Eller iaf delar av den, för några böcker blev det. Även om det är också är lättast att handla till barnen :-)


Camilla Läckberg har i år inte släppt någon ny bok för mig, så det fick bli en till R i stället. En julklapp fixad :-) Här på bild även med illustratören Millis Sarri.


Till mig själv blev det dock Fredrik Backmans böcker. Jag köade i 45 minuter för att få dem signerade och han tog sig verkligen tid att småprata med alla och rita små figurer i böckerna. Han kändes helt enkelt lika rolig som i bloggen. Ser nu mycket fram emot att läsa "En man som heter Ove" innan jag ger mig på den nya "Min mormor hälsar och säger förlåt." Ove-boken är Sveriges mest sålda bok just nu tydligen.


 Köpte också Denise Rudbergs senaste "Bara tre kan leka så". Den tredje boken i hennes nya genre elegant crime. Jag har riktigt längtat efter boken så nu har jag bestämt mig för att läsa om de två första först för att få denna att vara lite längre!

Passade även på att få en bild på Tomas Bodström, vars böcker jag inte läst ännu, och Anna Jansson som skriver om Maria Wern.


Och sedan Jennie Wallden vann Mästerkocken har jag varit sugen på att köpa hennes kokbok, eftersom allt såg så gott ut som hon lagade. Nu är den min! Här tillsammans med vinnaren året innan, Sigrid Barany.


Hade jag stått kvar när jag fått kokboken signerad hade jag haft guldläge för ett foto på Maria Montazami, men herregud vilket tryck det var på människor just då. Alla verkade vilja se MM och jag orkade inte med det, så jag fick bara en bild på hennes bak ;-)


Lyssnade också på Petter när han berättade om hur han hittade språket och exempelvis hur han skrev låten Logiskt (som är en av mina favoriter!). Hur han rannsakade sig själv, och att det inte var helt lätt att komma hem till familjen och be dem lyssna första gången.

Det var en mycket trevlig helg. En liten tradition att gå på mässan tillsammans med mamma och pappa och trängas. Vi åt gott på både Lilla London och Farellis på Avenyn och drack en god Blackberry i baren på West Coast. Och barnen blev glada när de kom hem och fick presenter från BÅDE Gekås och bokmässan! Rena rama julafton!

Gillar

Kommentarer

Faster Raggis på äventyr,
Vilken härlig helg du har haft och så kul att shoppa loss på böcker. Jag har läst de två första av Denise och är lite sugen på att ladda hem den tredje också. Kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259
? Sanna ?,
Låter dom en mysig helg och så kul med böcker 😊
Hoppas allt är bra med dig
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Jessica,
åh vad roligt! Kul att se fredrik på riktigt 😊 älskar hans blogg.

kram på dig
www.blogger.com/profile/182098974634474822
Maria,
Åh vilken härlig helg!
Och ett kort på MM:s rumpa är väll inte fel, HaHa!!
Hittade du mycket på Gekås?

KRAM KRAM
omlitenochmig.se
Carolina,
Låter som en riktigt bra mässa - ångrar lite nu att inte jag gick dit, får väl bli nästa år! Kram
carolina1979.se
äppelblomman,
Åh vilken fantastisk helg ni haft! Nästa år får jag nog oxå försöka ta mej upp dit!
Kram K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Tina,
Åh så mysigt du verkar ha haft det vännen! "Bara tre kan leka så" har jag läst och den var lika bra som de andra två! Jag läste den på mindre än ett dygn! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Woooow så härligt, där hade jag med gärna velat strosa omkring, och böcker är perfekta julklappar dessutom, särskilt om de är signerade! Lämnar en drös kramar och tassar vidare, nu är kaffet slut å jag får göra ett sista ryck någon timme innan barnen ska hämtas...
www.blogger.com/profile/107096415516469723