Renar, pjäxor & fotomoment

Igår morse lämnade vi Mora och styrde bilen mot Björnrike. Förra gången vi åkte samma sträcka tog det en hel evighet och jag trodde aldrig att vi skulle komma fram. Det gick lite lättare denna gången, även om det blev riktigt halt den sista biten denna gången också.

Det var också väldigt mycket renar på vägen. Jag har aldrig sett så många renar på vägen förut! Oftast har vi sett ett gäng renar när vi åkt hem på morgonen, men denna gången var det riktigt många olika klungor. De är verkligen inte rädda för bilar heller, så vi fick ligga på tutan flera gånger. Det gjorde tydligen en kvinna i motsatt färdriktning lite upprörd. Trots att hon var förare av bilen satt hon med mobilen i högsta hugg och ville förmodligen fota renarna och tyckte nog att det var dumt av oss att vi inte stannade och väntade tills hon var klar. Hon viftade nämligen en hel del mot oss... Frågan är om de 40 bilarna efter henne höll på henne eller oss...

Själv lyckades jag fota när det inte var några andra bilar i närheten :-D

Väl på plats i Lejonkulan började det regna så vi packade in i lugn och ro och stressade inte ut i backen. Bara barnen åkte skidor igår, medan vi vuxna höll oss i stugan, plockade i ordning, bastade och njöt av att vara på plats.

Nu är vi dock redo för att ge oss ut i backen. Det har kommit en del snö, både igår och nu på morgonen. Solen lyser dock med sin frånvaro men bara det inte är allt för kallt så ska det nog bli bra ändå. Då, dags att ta på pjäxorna! Later dudes :-)

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Trist med regnet. Wao så nära ni kom renarna. Ha det gott i backarna nu
kamillaskamera.com/
Michelle
Michelle ,
Har aldrig varig i björnrike men skulle va intressant o se tenar på vägarna 💕
michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229