Rensa i röran

Oj, vilken effektiv dag jag hade igår. Tror att tröttheten gjorde att jag bara körde på och satt knappt ner i fem minuter. Hann med en kort runda på Ikea för att köpa lite ny klädförvaring till R, så att vi kanske snart slipper ha alla kläder liggandes i soffan där uppe. Sorterade en del i L:s garderob så att jag fick in hennes kläder och nu är det nästan bara min garderob också kvar...

J började också röja i sin garderob och jag hann inte riktigt stoppa honom förrän han hade slängt ner alla våra badlakan och handdukar i en svart sopsäck för att kasta. Den där maken alltså! :-) Visst shoppade vi lite nya handdukar i USA, men att kasta alla andra var lite att ta i... så nu får jag gå igenom den där säcken vid ett tillfälle.


Och vi hann inte ens gå och lägga oss igår förrän R vaknade. Puh, den där jet lagen.. Pigg som en mört fick han komma upp och springa omkring lite när vi röjde. Och han försökte hjälpa till. De kläder som jag rensat bort ur L:s garderob plockade han upp ur kassen och skulle stoppa in i pappas garderob. Ordning och reda ska det vara!


Den enda fördelen med det här uppvaknandet är att sedan sover R hela natten, när han väl somnat(!) och jag får göra mig i ordning själv på morgonen och måste väcka honom till frukosten. Men som sagt, jag hade hellre sett att han sov ordentligt när vi väl nattat honom.


Idag är det dags för R att få träffa några av sina kompisar. Det var länge sedan, för både syrran och R har ju haft vattkoppor och sedan var vi iväg så det blir nog ett glatt återseende. Iaf för mig och mammorna :-)

Gillar

Kommentarer

äppelblomman,
Visst är det härligt att rensa! Ha ha känner igen det där med att maken rensar ur, ska de så ska de vara menar min kära sambo;)
Såååå gullig liten R;)
Kram K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Tina,
Åh så SÖT han är!!! Härligt att rensa lite, men man behöver ju kanske inte slänga allt man har bara för att man har köpt lite nytt 😉 Hoppas ni får en supermysig träff idag gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886