Rent svammel


Av någon anledning har det här känts som sommarlovets sista dag. Fast L inte börjar förskoleklassen förrän nästa måndag. Men det är för att R börjar skolas in på dagis imorgon och att jag inte har en aning om vilka tider inskolningen kommer att vara den närmsta tiden. Eftersom det är en framåt &orädd kille så hoppas jag att det går relativt fort. Men det är ju alltid intressant att vara med ett tag för att se hur allt funkar, speciellt eftersom det inte är samma dagis som L gått på.


Vi har varit ute mycket idag och tagit vara på solens härliga värme. Barnen har lekt med vänner och med varandra. När de lekte här hemma i sandlådan ikväll passade jag på att dammsuga av huset och fixa lite med tvätt. Det känns så bra när det är undanplockat och luktar rent och nytvättat, men ändå så stökar vi till det efter en dag. Varför?


Nu är det snart dags att plocka upp två rena barn ur badet och för R att sova. Även doggen D är ren efter gårdagens bad och trimning och verkar nöjd med att ligga och lyssna på barnens badande. Det är ganska rogivande, det kan jag hålla med om!

Gillar

Kommentarer

Puk / Babydjungeln,
Vilka finisar!

TACK för din fina kommentar på krönikan - jag hoppas att den får någon att ta tillvara på tiden liiiite bättre.

Skönt att din pappa tog sig igenom sin pärs!
KRAM
www.babydjungeln.se
Tina,
Hej hjärtat! Åh stora killen som ska börja på förskolan! Hoppas inskolningen går bra! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
äppelblomman,
Såååå söta era barn är!!
Hoppas de kommer gå bra på inskolningen, de är jag helt säker på att de kommer att göra!
Kram K
www.blogger.com/profile/000487343751866054