Resumé och pyssel

Nu hittar man skrivbordet igen och det är ganska trevligt att sitta här :-) Ska dock strax förflytta mig till mitt pysselbord där uppe. Innan någon typ av pyssel kan förekomma där måste där tyvärr också röjas lite... Har en tendens att "lägga saker så länge" på rena ytor och då är de inte så rena längre.... Det är iaf dags att sätta igång med föräldrarnas fotoalbum som de får varje år av L i julklapp. Jag brukar alltid sitta typ lilljul och fixa det sista och min förhoppning är att slippa det i år.

Igår var vi hos vänner på middag och det var jättetrevligt. Vi insåg att trots att vi bara var 3 familjen så var vi ändå 11 pers! Shit! De andra två familjerna har 2 barn var och vi är ju tre i vår lilla familj. De tre äldsta barnen går på dagis ihop och de lekte superbra hela kvällen. Jag är faktiskt imponerad över att det inte blev bråk en enda gång! Och vi vuxna höll också oss på mattan ;-) Pratade om allt ifrån döden (pga All Helgona) till att våra barn kommer att bli tonåringar och ha tjejer/killar på rummet och paketkalendrar. God mat och gott vin fick vi också.

L var vaken ända tills vi gick hem strax innan tolv och det var superskönt att ha gångavstånd. L var övertrött och grät hysteriskt hela vägen hem men somnade sedan som en stock när vi väl var hemma.

I em är det gåsamiddag så det gäller att hitta något i klädväg som rymmer mycket mat.. Puh!

Gillar

Kommentarer

diana,
Tack för kommentaren, bra skrivet! Håller med dig helt. Önskar dig en fin söndag! =) Kram!
dianasblogg.blogg.se
Mamma Russin,
hej hej..
kul med en kväll med vänner... Roligt att barnen kommer överens.. kramkram
www.blogger.com/profile/166633865938851156
rebecca,
Halloj!
Mmm...gåsmiddag, gud vad gott.
Mysig helg ni haft och nyttig med, det är så skönt nät man röjt färdigt.
Hoppas middagen var smaskens.
Kram rebecca
www.cheeky.nu