Risotto, tulpaner & bloggpaus

Nouw låg nere några dagar i förra veckan och det gick inte att komma åt bloggen, vilket gjorde att jag kom ur fas. Jag tyckte att jag hade en del att skriva om och flera påbörjade inlägg, men när jag inte kom åt dem så tappade jag inspirationen.

Men nu har denna veckan snart passerat. Första veckan efter en ganska lång julledighet och jag har varit ganska trött och seg, Julsakerna är undanplockade och huset börjar blir "som vanligt" igen.

Veckans bästa är att jag äntligen fått hem en tavla jag köpt till Solsidan! Jag har spanat länge på konstnären och nu efter jul slog jag till utan att ha sett tavlan i verkligheten. Det kändes lite nervöst men jag blev sååå nöjd! Jag kommer att visa den när jag fått upp den på rätt plats!
Veckans sämsta
är nog att bloggen legat nere ett par dagar denna veckan. Det har gjort att jag kommit helt ur fas med inläggen.
Veckans godaste är fredagens saffransrisotto med räkor. Gårdagens asiatiska tema med ramen och dumplings var inte heller så dumt! Dock skulle jag vilja testa lite fler fyllningar till dumplings och nästa gång blir det ett annan recept på ramen.

Veckans mysigaste är vår lördagsmiddag. Dottern fixade dumplings, maken fixade en drink till mig medans jag gjorde ramen och alla gillade maten :-)
Veckans skönaste är att jag inte haft några tider att passa denna helgen! Kunnat ligga kvar i sängen och dra mig lite.
Veckans fräschaste är tulpanerna som jag köpte för att pigga till hemmet lite nu när allt juligt är borta.

Veckans knäppaste är att det sladdade in en bil på parkeringen på jobbet i fredags. Bilen parkerades helt snett och jag tänkte ta ett foto för vissa brukar håna varandra för att man inte kan parkera inom rutan. När jag knäpper av bilden ser jag att föraren, som klivit ur bilen, men står kvar vid den öppna bildörren, faktiskt står och pinkar!!! På vår parkering - mitt på blanka dagen! Innan någon hunnit reagera så har han kastat sig in i bilen och igen och kör vidare. Så jäkla ä c k l i g t ! Vad är det för fel på vissa?!?

Hur har din vecka varit?

Gillar