Robbie i Cph

Insåg att jag inte skrivit om besöket i Köpenhamn & konserten med Robbie Williams. J & jag hade en liten date utan barnen, vilka hade en heldag med bästa grannarna. De fick både rida på hästarna i stallet, göra studiebesök på den stora fabriken, åka moppe & bada! Puh - vilken dag!


J & jag käkade lite i Nyhavn innan konserten. Det var skönt väder och lika trevligt som vanligt i Nyhavn. Underbar atmosfär!


Då maten tyvärr inte var superbra fanns det plats i magarna för en riktigt dansk glass också :-) J körde på med hela rubbet inklusive sylt, men jag drog en gräns, ha ha!


Konserten var riktigt bra! Det var mååånga ingångar till Parken och tog ingen tid alls att ta sig in. Vi hade tyvärr inte jättebra platser, eller bra och bra, det var inget fel på platserna - men de var långt ifrån scenen :-)

Det var en grym show med fantastiska ljuseffekter. Robbie levererade - som - vanligt och vi var inte missnöjda på något sätt. Pappa Williams gjorde ett gästspel och han var en riktig "Sinatra" som kom in och sjöng tillsammans med sin son. Eller rättare sagt gjorde han ett eget nummer. Tror inte att det var någon av de större hitsen som saknades.

Mr Williams kändes lite mer sentimental än han gjort tidigare och sa något kryptiskt om sin hälsa. Men han bjöd på sig själv och bjöd på en riktigt bra konsert!

Tack Robbie Williams för en toppenkonsert & tack bästa grannarna för hjälpen!

Gillar