Röda naglar...

L och jag fräschade till oss lite och begav oss ut tillsammans med ett lånat paraply från hotellet. Vi behövde dock inte använda det som tur var :-) Vi delade en pizza, kollade lite på några träspel som jag var alldeles för snål för att köpa och begav oss sedan hemåt igen.

Halv nio var var tillbaka på hotellrummet och lekte lite nagelsalong. Eftersom jag hade tänkt ha röda naglar var det svårt att säga till L att inte hon fick det, så nu har min 4-åring röda naglar.. Tur att inte hennes pappa ser det för han hade inte riktigt gillat det... Själv har jag inte röda naglar... Eller ja.... jag började måla dem röda, men tyckte att det blev så ojämt och fult, så jag gjorde om det. Och igen.. Sedan tog jag bort det - igen - och nu är liksom fingrarna helt röda trots mängder av remover... Jaja, hoppas att det slits bort.. Snyggt är det inte iaf!

Nu har L och jag kollat på en Barbie-film och nu är det snart dags att sova. Hade bara packat ner filmer till L som backup, men på det här hotellet är det bara värdelösa tv-kanaler - på thailändska - så jag får också se lite barnfilm :-) Försöker för tillfället komma in på tv4-play,  men det verkar inte så funka så bra. Osis, för väderprognosen ser tyvärr inte så ljus ut för morgondagen heller. Men visst är det skönt att ha semester!

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Wow, ni göru hur mycket som helst trots att det regnar...eller man ska kanske säga att tack vare att det regnar. Är det sol så sitter man mest stilla, badar och slöar 😊 Vädret är ju en sån sak man inte kan rå på så det är bara att njuta fullt ut ändå och låta fantasin flöda. Tycker ni reder jättebra, huvudsaken är att ni mår bra och jag hade oxå velat vara med och leka lita salong. KRAM på er
www.metrobloggen.se/denlillaroda