Röntgen, trams & popcorn

Idag har jag varit och röntgat foten för att ortopeden ska kolla in min hallux valgus-knöl. Vi får väl se vad han säger på måndag.

Annars har dagen gått i ett. R är på lite tjorvigt humör, han är ganska arg emellanåt. Han vill INTE ha någon hjälp,  han vill INTE ha de kläder jag plockar fram, han vill INTE att pappa ska borsta tänderna på honom och han vill INTE leka med mamma. Fast jo, sen vill han leka. På en gång!!!! Och så är han visst hungrig. Fast han vill inte ha mat. Popcorn är något han har bett om ett par kvällar i rad nu. Ehh??


Han är snabb med att säga att pappa gjorde si eller L gjorde så. Och det är ofta med en viss mängd överdriven fakta... Det roliga är att han också gärna berättar när han gjort något fel. Som att han hade tramsat i dag på vilan på dagis. Eller att han och en annan kille hade kastat lego på varandra.

Idag sa han att "Visst är jag fyra år?"
Jag förklarade att han är tre år. "Men jag VILL vara fyra år!" fick jag till svar. Försökte återigen med att nästa gång du fyller år så blir du fyra år. Men då började han prata om något annat.. Det är definitivt omväxlande att ha en treåring!

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Haha ja treåringar är härliga! 😊
Jag har opererat bort mina halluxar på båda fötterna! Så himla skönt att slippa smärtan! Antar att du också har ont då du röntgat... Hoppas du får hjälp så du slipper ha ont!
mammat.blogg.se
Nina - Glamourmamman,
Hihi, känner så väl igen de där fasonerna 😉

Kram på dig!
glamourmamman.blogg.se
Ha ha - åh vad jag känner igen det där. Har ju två tre-åringar, men än så länge är det bara den ena av dem som uttrycker allt detta..... 😊 Kram
hannadidrikson.blogg.se
Tina,
Underbart med barn 😉 Åh jag har också ont av mina halluxar på fötterna, borde ta och söka för det. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886