Rosor av min man

Så var det måndag igen. Och min namnsdag :-) Fick den här ljuvliga buketten av J idag ♥ Han kan, min man!

Huvud & höft
Förra veckan hade jag ont i huvudet var och varannan dag. Eller eftermiddag/kväll. Idag blev det ett besök hos "min" kiropraktor som konstaterade rejäla spänningar i nacken, höften och låsningar i ryggen. Nu är jag öm lite överallt, men än så länge (peppar, peppar) ingen huvudvärk ännu idag. Bara otroligt öm i höften, men hellre det.

Bortsett från (eller kanske tack vare) huvudvärken, har det varit en riktigt avslappnad helg här hos oss. Och mycket tid tillsammans ♥

Spel

Det blev faktiskt inte ett enda sällskapsspel spelat men vi betade av både "Bäst i test", "Talang" & "mello" utan att någon hade bråttom till sitt rum :-) Försökte övertala sonen idag att spela Sequence med mig, vi har faktiskt aldrig testat att bara spela två personer. Han sa iofs ja, men det blev av någon anledning Kahoot istället :-)

Behåar & sommarkläder
Däremot blev det utrensning av diverse garderober! Barnen städade i sina och jag i delar av min vilket resulterade i mååånga papperskassar med kläder som åker vidare till Erikshjälpen imorgon. Själv rensade jag ut inte mindre än 15 behåar, det du! Det är något jag skulle ha gjort i flera år, men jag har inte kommit mig för det. Har liksom bara köpt nytt och lådan har fyllts på och så har jag bara använt de främsta 5-6 stycken istället så att de blivit urtvättade och trista.

Jag har dock ganska mycket kvar av min garderob men jag tar lite i taget, haha! Och är det bara jag som tycker att det är svårt att rensa ut kläder som liksom inte är aktuella just nu? Typ sommarkläder? Hur ska jag veta vad jag vill ha om 4 månader? Den där klänningen som känns helt no no nu kanske blir värsta vardagsoutfiten liksom! Ja ja, det blir en annan dags projekt :-)

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,
Åh så vackra!
nouw.com/louiseedling
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det är en väldigt fin bukett!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Ohh så skönt att rensa undan, det skulle jag också behöva, jag reagerade idag på att det skulle behövas rensa undan för det var så mycket udda vantar i lådorna. Samt så vackra rosor

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är ju sååå skönt när man väl rensat!
nouw.com/popprinsessan
Fröken Rödlök ,

Sequencer är såå kul. Det spelade hag mycket förr. Riktigt kul spel. Kahoot har vi kört mkt på högskolan. Också roligt. Men kan man spela random spel där?

Www.frokenrodlok.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Sonen och jag letade upp spel på svenska så jag vet faktiskt inte om man kan köra random.. Vet att de använder Kahoot mycket i skolan, men jag tycker att det är lite halvrörigt att hitta bra quiz.
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Vilken man du har <3 Men vilken kvinna han har! Grattis på din namnsdag vännen. Bäst i test är favvisen här hemma =)

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack fina du! Ja, han är grym min man!
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Vilka vackra rosor du fick. Wow. Hade blivit superglad. Sen får jag blommor ofta av min man också. Borde också rensa då jag inte använder mycket av det som finns i min garderob just nu. Har så galet lite kläder faktiskt och går med samma hela tiden.

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja här är det också samma kläder som används vecka efter vecka.
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Grattis i efterskott! Villem fin bukett du fick 😊 Det där med bh:arna känner jag igen - har inte riktigt så många men det är ett fåtal som används och blir slitna 😂

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det var otroligt skönt att äntligen rensa ur i just den lådan faktiskt!
nouw.com/popprinsessan
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så härligt med fina blommor och rensade garderober, du har fått en hel del gjort du

nouw.com/stegsamlaren
Popprinsessan
Popprinsessan,
Barnen gjorde ett stort jobb med sina garderober själva, så det var skönt!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,

Rosor är så vackra.
Rensa garderoben är en sådan sak jag kan tycka är riktigt rolig. Själv har jag bytt ut i princip hela min garderob sista året på grund av en stor viktnedgång. Däremot behöll jag vissa favoritplagg, men nu har även de plockats bort. Jag måste däremot bättre på att skicka kläderna vidare för de blir lätt ståendes här i kassar 😊

nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,
Grattis till en ny garderob! Just nu är bagaget i bilen fullastat så det blir en skön känsla för mig i em när jag lastar ut kassarna hos Erikshjälpen.
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Stort grattis på namnsdagen. Himla vackra rosor du fick. Rosor är ju alltid rosor med ett vackert budskap- Rensa det är typ en av de saker som jag gör mest nu för tiden.

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack! Ja, älskar rosor!
nouw.com/popprinsessan
Michelle
,

PH vilka vackra och fina rosor , det är väldigt fint att få man blir glad 😊