Rosor, röst & rensning

Nu börjar det bli lite smått stökigt hemma hos oss. Jag rensar ett skåp här och en låda där, vilket resulterar i påsar/lådor som ska vidare till diverse ställen. Lite ska till sommarhuset, mycket ska till Erikshjälpen och en hel del ska till tippen. Och en del ska packas ner och flyttas med så klart. Det står halvpackade lådor här och där och jag antar att det bara är att vänja sig vid det - och det kommer bara att bli värre de närmsta dagarna :-)

Är tacksam över den fina buketten med röda rosor som mannen kom hem med förra veckan. Han mötte en granne utanför med buketten och grannen undrade vad han nu hade gjort... Men J har alltid varit duktig på just blommor :-)

Det är iaf härligt med en fin färgklick här hemma just nu. Har en bukett tulpaner också men tulpaner verkar inte trivas superbra hos oss. De blommar alltid över väldigt fort så jag antar att vi kanske har det lite för varmt..

Kroppen har faktiskt känts helt ok idag. Var lite rädd att det var för mycket att träna igår efter en fysiskt tuff dag på jobbet, speciellt när det kändes i knäna när jag gick nedför trappor. Men det har inte blivit värre så det blir ett besök på gymmet imorgon igen.

R fick vara hemma idag. Mest för att se vart den där lilla förkylningen skulle ta vägen, men den har inte utvecklats mer så jag vet i sjutton.... Han är liiiite snorig och man hör på rösten att han är lite förkyld, annars är det inte mer än så. L tyckte att det gick bra med den första delen av de nationella proven och det är ju skönt att ha en positiv känsla inför de kommande proven här framöver.

Nu laddar jag inför en produktiv morgondag. Har en hel del på min att-göra-lista och nu hittade jag en låda till med pysselsaker... otroligt - hur mycket pysselprylar kan man ha?!? Dags för lite mer rensning alltså :-D

Gillar