Rosor & uppskattning

Min man har alltid varit väldigt duktig på att visa sin uppskattning. Från vår första månad tillsammans har han köpt röda rosor till mig. Första året fick jag en bukett varje månad, men sedan har det blivit lite glesare mellan gångerna :-) Han är dock bra på att inte bara komma hem med blommor vid uppenbara tillfällen som "Alla hjärtans dag" osv, utan som nu, bara för att visa att han uppskattar det jag gör hemma när han inte är på plats med familjen 🤍

Glöm inte bort att visa för nära och kära att ni uppskattar dem! Det behöver inte vara med blommor eller presenter utan kanske ett vykort med posten eller några fina ord när ni träffas eller pratar i telefon. Det kan vara att baka en kaka som min dotter gjorde härom dagen till mig, fast hela familjen fikade så klart på den smarriga skapelsen! Eller att duka lite extra fint till frukost kanske. Att skrapa rutorna på bilen, eller att skriva något fint på en lapp och lägga på ett oväntat ställe.

Har du några bra förslag på hur man kan visa sin respektive, sina barn, sina föräldrar eller sin vän att man uppskattar dem?

Jag utmanar just dig att visa uppskattning för någon i din närhet under helgen :-)

Gillar