Route 66 & Peggy Sues


Vi lämnade LA och siktade mot Las Vegas. Route 66 är numera ersatt av Interstate Highway System - en modern motorväg, men vi valde ändå att delvis köra på den historiska Route 66. Bara för att.

Det var en fantastisk miljö att köra i! När vi lämnat LA tornade berg upp sig framför oss, och vägen snirklade sig in emellan två toppar. Vi såg mängder av tåg som var ofantligt långa. Och då menar jag ofantligt! Det var ofta allt ifrån 2 till 4 lok och så många vagnar att vi tappade räkningen.


Lunchstoppet under vår roadtrip blev på Peggy Sues 50´s diner - ett galet ställe!! Precis så där überamerikanskt som man bara kan tänka sig. I 50-talsstil.


Givetvis blev det en burgare - den andra för resan (dag 2). Free refill på drickan förstås :-)


 Fick en smärre chock när jag gick in på damernas... Trodde på riktigt att jag gått fel innan poletten ramlade ner och jag insåg att det bara var en docka. Otroligt verklighetstroget vid en snabb anblick!


En snabb anblick blev det på efterrätterna också.. Hade såå gärna smakat något för det såg fantastiskt ut - men med en stor burgartallrik i kistan fanns det ingen möjlighet att ens tänka tanken.

Mätta fortsatte vi vår färd mot den mest galna staden i världen!!

Gillar

Kommentarer