Rudberg, Jansson & Cleveland

I år har jag inte varit på någon "riktig" bokrea, vilket jag annars alltid brukar vara. Jag har haft listor och jämfört olika bokhandlar med varandra och handlat stora kassar med böcker. Fast det var många år sedan :-)

I år har jag kikat på Maxis rea när jag ändå varit och handlat mat. Det blev dock en trevlig liten hög!

Denise Rudberg är en av mina favoritförfattare och jag älskar hennes elegant crime om Jidhoff & co . Däremot har jag inte alls läst hennes böcker om kontrahenterna, som är mer historiska och som utspelar sig under andra världskriget och handlar om tre kvinnor som jobbar med att knäcka tyskarnas koder. Hittade de två första böckerna på rean och ser fram emot att börja läsa dem.

Anna Jansson
är nog mest känd för sin serie om Maria Wern, men böckerna jag hittade är en ny deckarserie som jag också tycker ska bli spännande att läsa. Märks det att jag saknat att läsa en massa härliga böcker?!? :-)

Inser att hela min lilla hög är med författare jag läst innan - förutom Karen Cleveland. Och det är faktiskt den boken jag börjat med! Tyckte att det lät otroligt spännande med en CIA-analytiker som jobbar med att avslöja ryska spioner i USA. Hon kommer över en mapp med info om infiltratörer som lever i landet under täckmantel. Och en av dem är hennes man....

Gillar du att läsa? Har du handlat några böcker på rean?

Jag är uppvuxen med läsning och älskar det. J är inte det och förstår inte varför jag ligger och läser om kvällarna när jag istället skulle kunna somna direkt :-)
Jag har alltid en bok vid sängen och en i lurarna så att jag kan lyssna när jag är ute och går. Två olika böcker alltså. Just nu lyssnar jag på en bok där uppläsaren inte alls faller mig i smaken och det kan nästan förstöra hela boken.. Och så har jag ju då precis påbörjat "Hon som inte vet".

Gillar

Kommentarer