Run Forest run!

Idag har vi haft en fixardag inför midsommar och vännernas ankomst imorgon. L har inte haft några symptom efter glassen, som tur var. Lite illamående, men det kan lika gärna vara av rädsla att faktiskt må illa.

 Efter stoooorshopping, köttbullestekning, kakbakning, lite städning och annat fix började jag känna ett litet sug efter att träna.

Var egentligen inte sugen på att springa, men visste att det skulle kännas skönt efteråt.

Gav mig ut på en runda utan att veta exakt var jag skulle springa. Lite läskigt att inte veta vart vägarna gick som jag sprang på och jag blev nästan lite paranoid ett tag när mötte ett par människor ute i skogen. Men det kändes grymt bra att springa!


Jag hade gott självförtroende och trodde nästan att jag skulle slå mitt rekord, men när jag väl kom hem visade det sig vara knappt 5,5 km. Nästan lite surt faktiskt. Men jag känner mig taggad och tvättade snabbt upp kläderna så att jag kan - om jag känner för det - springa igen på lördag. Trodde att jag hade fler set med träningskläder här, men där hade jag fel.

Köpte en liten tavla förra veckan. Satte den i fönstret här så att jag ser den varje morgon när jag rullar upp rullgardinen. Tyckte att den var lite småkul. Och motiverande.

Gillar

Kommentarer

emelie,
Heja dig hjärtat! Himla duktigt!
En sån tavla vill jag ha, vart har du köpt den? Glad Midsommar!
Puss
undermyumbrella.se
Therese,
Helen.HUSnrNIO,
Bra jobbat! Heja dig och bra budskap på tavlan 😃
husnrnio.se