Rutiner, höstrusk & bygghjälm

Fjärde dagen efter sommarlovet och tänk så snabbt man ramlar in i rutinerna igen! Det är lite slow start för kidsen i skolan, de har inte riktigt kommit igång med vanliga lektioner eller schema ännu, men det är ju skönt för dem. Har själv känt mig ganska trött på eftermiddagarna men det är ju inte så konstigt efter en lång ledighet och helt andra tider. Och så har J & jag skärpt till kosten lite, så det gör säkert sitt också.

Denna veckan har det verkligen varit höstruskigt ute. Sommaren KAN ju inte vara slut nu?!? Det måste ju bara bli lite mer värme innan det blir höst. Prognosen för helgen är iaf något mer lovande, men man vet ju aldrig. Vi drar faktiskt till sommarhuset över helgen och hoppas på njuta lite till av lite sol, kanske något bad (i poolen åtminstone), lite bärplockning, båtåkning och häng med härliga vänner.

Idag har J och jag varit och kollat in vårt nya hus! Jag hade lånade skyddsskor som var 2-3 nummer för stora, varselväst och bygghjälm, haha! Men det var kul att äntligen få se huset inuti, även om det fortfarande var mycket en byggarbetsplats. Men vi fick lite uppfattning iaf. Det blir absolut en omställning för vissa ytor är mycket mindre än vi har idag, och det blir lite mer lägenhetskänsla över det hela. Men det blir spännande :-) Och så galet nära till allt!
Så om det nu är så att sommaren är slut och det faktiskt har börjat bli höst, så blir detta sista hösten i det här huset!

Gillar

Kommentarer