Så var midsommarafton

Midsommarafton var en bra dag! Vi fick lite av varje, allt enligt midsommartradition. Dans runt midsommarstången, midsommarkransar, sill, snaps, jordgubbar och äta ute. Vi satt ute till halv tre på natten :-) J hade byggt ett provisoriskt "uterum" av markisen och sidorna till ett partytält. Det var emellanåt ett väldigt prasslande i blåsten, men det skyddade iaf mot densamma.

  Midsommardagen är snart över och det har varit en skön dag. Nattgästerna åkte hem under fm, sedan kom andra vänner från gårdagen på en kort visit, ett besök på jobbet för att visa nya lokalerna, städning hemma för att få undan alla festspår, en kort stunds vila, middag på italiensk restaurang med mamma och pappa för att fira pappa som fyller år imorgon.
Nu är det mysstund i soffan, hela familjen käkar ostbågar och kollar på tv. Eller nja, R äter ju inte ostbågar och kollar inte på tv. Jag gillar verkligen när det är fest på en fredag, för helgen blir extra lång då. Jätteskönt att veta att det är en hel söndag till :-).

Gillar

Kommentarer

Fröken Isakson
Fröken Isakson,
Låter som en toppenhelg. God fortsättning. kramar Linda
frokenisakson.wordpress.com
Therese/rosakoriander
Therese/rosakoriander,
Vilka fina kransar! Och imponerande att ni orkade vara vakna till halv tre. Så länge höll inte vår fest på 😃

Sv: Vad roligt det låter att du börjar få ihop ett litet gäng till bokparty 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229