Saknad

Det känns lite knepigt att vara borta från barnen två helger i rad. Herregud, nu skulle jag fått mammamaffian på mig om det varit någon som läste här! ;-)  Men det underlättar att jag vet att de har det toppenbra utan mig.

Och om man ska se det positivt så är det bra att de får extra mycket tid med pappa J eftersom han sedan ska på långresa med jobbet. De får rå om varandra extra mycket denna helgen och göra roliga saker i stugan.


Ett par kvällar i veckan som gått har vi läst saga ihop på kvällen. Om jag är ensam med barnen läser jag alltid först för R och sedan för L. Men eftersom mormor och morfar hade med sig en tjock Emil i Lönneberga-bok förra helgen så har vi fortsatt läsa i den. Mysigt att kura ihop sig tillsammans.
Ikväll blir det nog ingen saga för barnen. Tror att de leker med kusinerna tills de stupar. Själv har jag weekenddate med mina tjejkompisar från högskoletiden. Det låter helt absurt när jag tänker på att det var 19 år sedan vi träffades för första gången. Nitton år?!?
Det känns ganska härligt att få sakna övriga familjen lite. Men imorgon kommer jag att längta ihjäl mig om jag kommer hem långt innan dem!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Tror säkert ni haft det bra både du och resten av familjen. Synd att jag sökte mig tll Hbg när Du inte är där... men ses ju snrt. KRAM
nockinocki.blogg.se
cecce,
Hoppas du har det riktigt kul på klassträffen:-) Känner igen den där saknaden. Är säker på att de saknar dig med!

Ha en fortsatt skön och kul helg!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se