Saknad


När jag satt igår och gjorde klart R:s fotoalbum till dagis så kom jag att tänka på olika saker som jag saknar och saknar att göra.

Tid - den där tiden räcker visst inte till..


Att pyssla - åå vad jag saknar att pyssla! Att bara sitta där med foton, papper, lim, glitterlim och pennor. Att låta hjärnan släppa alla andra tankar och bara fundera på hur sakerna ska sitta tillsammans på pappret. Och materialet finns, a lot, det är bara den där tiden igen... Eller prioriteringen kanske jag ska säga.


Att läsa böcker - tyvärr hamnar jag allt som oftast bakom datonr/paddan/iPhonen istället när jag lagt mig. Men jag saknar att lära känna nya karaktärer och få delta i deras liv ett tag.

Flera av mina vänner som jag inte träffar så ofta. Återigen pga den där tiden som visst inte räcker till...

Att känna mig utvilad... Minns inte hur det känns... Just nu skulle jag lätt kunna gå och lägga mig och somna på studs. Men J kommer inte hem förrän närmare halv tio och jag vill gärna försöka hålla mig vaken. L och jag har satt igång en film, och det känns bra att få lite mystid efter en ganska tjaffsig dag med "tjejen med attityd". Jag hade tänkt göra lite lchf-chokladmousse, men orkade inte efter fredagstacosen :-)

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Känner precis samma som du.
Pysslande och läsning vore otroligt berikande och avkopplande på samma gång.
Det där med sömn ska vi inte prata om... Minns inte jag heller.

Fint album till er söta kille du gjort:-)
husnrnio.se
Anne,
En till som saknar precis det där. Allt mysigt man alltid hade tid med förr. Sy, måla och klippa och klista. Nu är jag glad om jag hinner ta en dusch...

anhavi.se
Therese,
Åhhh så jag känner igen mig, har minimalt med tid för pyssel och annt jag gillar. Men ser det som så att det får gå i vågor, ibland olika under året ibland i olika skeeden av livet, innan jag är pensionär hoppas jag får tid att göra det som prioriteras bort nu då jag hellre är med ungarna, ajgar, renoverar osv... Önskar dig/er en fin söndag! <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723